Enyhén szólva is lesznek ám bőven hiányzók: a hazaiaknál a francia Anthony Martial, a szintén francia Paul Pogba, a brazil Alex Telles, az argentin Marcos Rojo, Phil Jones, a spanyol David de Gea, a szintén argentin Sergio Romero, Scott McTominay, az elefántcsontparti Eric Bailly, a piros lapos Axel Tuanzebe és Luke Shaw, míg a vendégeknél a spanyol Pablo Sarabia, az argentin Mauro Icardi, a német Thilo Kehrer, a szintén német Julian Draxler és a szintén spanyol Juan Bernat. Ám ha ez a hiányzói névsor nem lenne elegendő, akkor még érdemes azt is tudni, hogy a vendég francia csapatnál akár még az is előfordulhat, hogy a brazil Marquinhos és szintén brazil "fetrengőkirály" Neymar is kimaradhatnak.

A házigazda angol együttesnél nagyon úgy tűnik, jelenleg, hogy sem az első számú kapus David de Gea, sem pedig a cserekapus Sergio Romero nem fognak játszani. Amennyiben ez tényleg így fog maradni, akkor a 23 éves tehetséges kapus Dean Henderson állhat majd a Manchester United kapujában. Hogy kik fognak majd a mezőnyben szerepelni a Manchester Unitednél és a Paris SG-nél, nem tudom, és még csak sejtelmem sincs erről, viszont az biztos, hogy egyik mérkőző fél sem fogja összeszokott csapat benyomását kelteni. Biztosan lesznek majd, akik játszani fognak, ám az is biztos, hogy jobbára azt sem tudják majd, hogy kicsoda a csapattárs és kicsoda az ellenfél.

Mivel ennyire nagyon tartalékosak lehetnek a csapatok, sok-sok gólt várok ettől a Manchester United - Paris SG Bajnokok Ligája-mérkőzéstől. Én a rengeteg tippelési lehetőség közül és a várható sok gólra való tekintettel, azt a tippet választottam ki magamnak, hogy legalább 3 gól lesz a második félidőben. Leginkább azért tippelem ezt, mert azt vélem, hogy az első játékrészben jobbára még csak "méregetni" fogják egymást a csapatok, s majd csak a második félidőben indul majd be rendesen a gólgyártás. A vendégcsapatnak kellene legalább 2-3-4 gólt szereznie, közben pedig a hazaiakkal "úgy vagyok", hogy ha nem tudnak majd sehogyan sem gólt vagy gólokat szerezni, akkor megkapják majd a szokásos büntetőjüket. Ha másért nem, akkor azért rúghatnak majd 11-est, hogy ők is elmondhassák, hogy tudnak hazai pályán is gólt szerezni.

Tipp: 2.5 gól felett a 2. félidőben.

Manchester United - Paris SG: Gólok száma - 2. félidőben - Felett/alatt tipp