Szerintem erről a Németország - Norvégia D-csoportos Európa-bajnoki találkozóról kizárólag csakis a norvégok tudnának valami pontosabbat mondani. Már persze csakis abban az esetben, ha akarnának. Ugyanis teljes mértékben rajtuk fog múlni, hogy milyen lesz a mérkőzés, mennyit és hogyan játszhatnak majd a németek, természetesen, ha nem csak nagyon közeli nézők lesznek majd ők a pályán, s csakis a norvég csajok tudnák megmondani, hogy körülbelül mennyivel, mekkora gólkülönbséggel fogják elverni a németeket. Tényleg nehéz dolog valami "értelmesebbet" tippelni, hiszen ennek a meccsnek a végeredménye teljes mértékben a norvégokon fog múlni.

Ha úgy lesz kedvük, akkor annyira nagyon el fogják verni a németeket, hogy azok még hetek múlva is csak céltalanul fognak össze-vissza kóvályogni, ám ha a norvég csajok pihenni szándékoznak majd a németek elleni meccsen, akkor megkegyelmeznek majd ellenfelüknek és csak 2-3-4 góllal fogják verni őket. Megtehetnek ők bármit amúgyis, hát még úgy főképpen, hogy az első találkozón aratott kiütéses győzelmükkel gyakorlatilag már bebiztosították maguknak a D-csoportból való továbbjutást.

A németekről talán annyit, hogy nem annyira rosszak ők, mint ahogyan a románok ellen szerepeltek. Szerintem még akkor sem tudnának még egyszer olyan rosszul játszani, ha akarnák. Egyszer volt Budán kutyavásár!

A németektől Julia Maidhof és Emily Bölk is viszonylag tűrhetően teljesítettek a románok elleni meccsen. Várhatóan ők a norvégok ellen sem lesznek rosszabbak. De Kim Naidzinavicius sem. Ám minden bizonnyal ők is tehetetlenek lesznek, ha beindul a Stine Bredal Oftedal által vezérelt Herrem-Mørk-Reistad-Kristiansen féle norvég "gőzhenger". Szerintem lesz 5-6 gól különbség.

Tipp: Norvégia -4.5 gól hendikep.

Németország (n) - Norvégia (n): Hendikep - Hendikep tipp