Veronában akkor sem egyszerű az élet, ha minden rendben van a vendég együttes háza táján, hiszen Juric legényei nagyon kellemetlenül játszanak. Folyamatos letámadás és mellette kemény foci, nem félnek odarúgni senkinek sem. Tavaly újoncként bejöttek a 8. helyre és idén is ott állnak, mindezt fiatalokkal és máshol lesajnált játékosokkal érik el. Egyénileg nem kiemelkedők, de az erős fizikai jelleg és a folyamatos zakatolás annyira kizökkenti az ellenfeleket, hogy jönnek a sikerek.

A Cagliari Eusebio Di Francesco regnálása alatt nagyon gólgazdag meccseket játszik, a 3. legtöbb gólt kapták a ligában, meccsenként több mint kettőt kapnak átlagban. Mindezt úgy, hogy Cragno egyébként remekül véd a kapuban. Eddig ez belefért, mert elöl termeltek a támadók, Joao Pedro reneszánszát éli, Nandez, Ounas és Sottil szintén jó formában van, elöl pedig Simeone is hozzáteszi a magáét. Viszont ezen a meccsen tele lesznek hiányzókkal, a felsoroltak közül egyedül Sottil játéka biztos, mert a brazil csk a mai hírek szerint izomhúzódással küzd és kétséges a játéka. A többiek koronavírus miatt hiányoznak Godinnal együtt, így eleve nagyon B szagú csapattal mennek Veronába, meglepődnék, ha Pedro beállítását megkockáztatnák, ha nem teljesen egészséges, hiszen december 13. és 23. között 10 nap alatt 4 meccset is játszanak majd a szárdok.

A hazaiaktól Lovato úgy fest tudja vállalni a játékot, így annyira nem lesznek tartalékosak hátul, Lazovic szintén elérhető már, de valószínűleg még nem fog kezdeni. Középen és elöl mehgvannak, Kalinic hiányzik, de véleményem szerint a horvát nem minőségi előrelépés Di Carmine játékához képest.

Ha mindkét oldalon mindenki egészséges, akkor egy óriási csata lehetne ebből a meccsből, de akkor is benne lenne a hazai győzelem, így viszont nem tudom otthagyni, nagyon komoly meglepetés lenne ha a Cagliari B nem kapna ki vasárnap koradélután.

Hellas Verona - Cagliari: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp