A West Brom megszerezte első győzelmét múlt héten, de erősen rezgett a léc, mert a második félidőben nagyon összeestek és óriási ziccereket hagyott ki a Sheffield. De a három pont a lényeg, ami adhat egy kis önbizalmat a csapatnak, amire szükségük is lehet mert a játékuk nem ad rá okot. Nem tudnak igazán nagy helyzeteket kialakítani, a támadások sokszor esetlegesek és elöl eléggé szegényes a kínálat, nincs olyan csatár a keretükben, aki PL szinten meghatározó tudna lenni. 1-1 jó meccsük lehet, de egyébként nehéz látni, hogy melyik védelemnek fognak ők komoly gondot okozni. A Sheffield ellen is egy szöglet utáni pattogós átlövésből tudtak csak betalálni, nem felépített támadásból. Hátul kicsit összekapták magukat, nem kapnak már annyi gólt, mint az elején, de ehhez azért a szerencse is hozzájárul a kapus Johnstone bravúrjai mellett.

A Crystal Palace hozza a tipikus Hodgson csapat stílusjegyeit, de a közel nézhetetlen fociba Zaha csúcsformája rondít bele, így azért a legjobbak orra alá is tudnak borsot törni. Hátul stabilak, főleg, miután a sérültek is visszatérhetnek már. Középen rakkolnak ezerrel, a jobbon Townsend remek szezont fut, a balon Eze csilloghat vagy Schlupp hozhat stabilitást. A támadójáték pedig a pontrúgásokon kívül a rúgjuk fel Zahára és ő megoldja elvre épül, ami működik is, hiszen az elefántcsontparti a tavalyi gyenge szezon után idén tényleg megoldja, nagyjából tarthatatlan. Az elmúlt két meccsről hiányzott, nem is volt igazi gólveszély a Palace játékában. Most a hírek szerint visszatér, így joggal reménykedhetnek egy jó folytatásban a szurkolók.

Ha megnézzük a kereteket vagy posztonként a csapatokat, a vendégek mindenhol minimum egálra jók, néhány helyen pedig jobbak is. A jól fejelő játékosaik és a Zahában rejlő potenciál miatt sokkal inkább látom azt, hogy ők képesek a maguk javára fordítani a meccset. A döntetlen esélyét meghagyva is elég jó szorzót kapunk, de kisebb téten a sima vendéget is játszani fogom, ez egy nyerhető meccs a Hodgson legényeknek.

West Bromwich - Crystal Palace: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp