Újabb vaskos meglepetések után eljött az utolsó kör a mieink csoportjában is. A győztes kiléte teljes homály, aki megtudja jósolni annak gratulálni lehet hiszen itt aztán bárki képes kikapni bárkitől. A magyar csapat két meccs között is ég és föld volt a különbség és ha valaki nem tudná az eredményeket biztosan állítom fordítva tippelné meg a két meccset.

A horvátok ellen botrány volt ahogy játszottunk, a legalja. Egy dologban bíztam a meccs után hogy ez volt a pénzkeresős meccsünk (ami végül szerintem így is volt...). Rengeteg eladott labda, ötlettelen támadások, kilátástalan helyzet a csoport előzetesen leggyengébbnek vélt csapata ellen aki mellesleg vezeti a csoportot, kész kabaré.. A szerb meccsen meg ellentétes utat járt be a csapat, minden ült. Persze a szerbek tartalékos keretükkel, pihenőnap nélkül játszottak ellenünk tehát azt a győzelmet sem kéne talán túlértékelni, mindenesetre hoztuk a kötelezőt, rengeteg indítás gólt és üres kapus gólt lőttünk.

Na most ma az "életükért" és továbbjutásért küzdő hollandok egyetlen esélye a győzelem. Ők is pihi nélkül mentek neki a 2.körnek, most viszont volt idejük felkészülni és átgondolni mik is voltak a problémák. Piszkosul kemény meccset várok, kevés góllal. A mozgékony játékosokból álló csapatuk ellen aligha fogunk indítás gólokat lőni, nem fogják erőltetni a 7-6 elleni játékot mint a szerbek amiből ingyen gólokat dobhatunk. Sajnos arra számítok hogy bedarálnak minket, Wester főszereplő lesz és a kemény védekezés lesz előtérben. Zácsik a múltkori 10 gólja közelébe sem fog érni.

Szurkolok a lányoknak de azt érzem jön a váltott műszak és így egy gyengébb meccsünk és besülünk.

Tipp: 29-25

Hollandia (n) - Magyarország (n): Magyarország (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp