3.30; 2.80; 2.80 és 11.00

Ha mondjuk egy gyenge ezressel megrakjuk az első meccsen Horvátországot, és aztán rendre all in megyünk a horvát győzelmekkel, akkor az 1000 Ft-unkra most 285.000 Ft-unk lenne. Lenne, lenne, de szép is lenne, de ki volt az, aki ebből a négy horvát sikerből mondjuk egyet is érzett? Én biztos nem...

Az mondjuk elég gáz kijelentés, hogy a hirvát csapatra a gyenge jelzőt sütöm rá négy győztes meccs után, de ez a horvát csapat gyenge. Más kérdés, hogy az eddig ellenfelei még gyengébbek voltak, de ma találkozik a női kézilabda number one-jával, Norvégiával. Ahol, amilyen sebességen mondjuk mi, úgy echte a Kelet- és Közép-európai csapatok kéziznek az úgy kettes-hármas fokozat. Egy alap Skoda Fabia junior, miközben a norvég csapat kb egy Ferrari, vagy Lamborghini.

Minden hibát büntetnek, kegyetlen tempóban játszanak, ezt a tempót lehetetlen felvenni. Ráadásul olyan játékkedvvel tolják a norvég csajok, hogy az elképesztő. nagyon együtt vannak, nem is tudom melyik meccsen már volt közte vagy 15 (tán a németek elleni), vagy volt 20 is, fene sem tudja, de a padon a csajok, az épp padozók úgy örültek egy-egy gólnak, mint a tornagyőzelemnek szokás jobb helyeken. Mörk ezer fokon és, emiatt Oftedal is tolja neki, de akkor már Kristiansen sem akar lemaradni, szóval húzzák egymást felfelé. Herrem sem tudom, hogy mit eszik, (biztos nem disznósajtot), de az a csaj nem öregszik, nem lassul és akkor nem beszélek Ludnéról... Ez a norvég együttes úgy ahogy van, a torna All Star csapata. Talán majd Aune helyén jön valaki, aki nem norvég, de ennyi.

Horvátország talán nem is csinálná rosszul, ha a meccset 'elengedné', hisz minek feszülne meg. Győzelmi esélye most tényleg nincs, itt a norvégok max magukat verhetnék, de annyira meg nem jók. Szerintem ma, vagy soha, azaz vagy ma lesz bucira verve a horvát csapat, vagy majd az elődöntőben. Ráadásul a Bonaventura ikrek vezetnek, ők sokszor megállítják az órát, amikor csak csorognak a másodpercek, így amikor ők vezetnek, ezt is figyelembe lehet venni. Ez is a tippem segíti, de azt a sebességet, ahogy a norvégok tolják, azt nem lehet tartani. Mörk pedig vagy 10-et dobhat ha akar, és miért ne akarnak. Talán ő az a játékos, akinek mindenki szurkol, akár norvég, akár zambiai, talán még az aktuális ellenfél is. Nekem picit Iniesta ő, őt is mindenki szerette és tisztelte, Mörk nálam ugyanilyen a női kéziben.

Horvátország (n) - Norvégia (n): Hendikep - Hendikep tipp