Megérkeztünk a Mourinho által edzett csapatok legjobb időszakába, a bizonyos "második évbe", amikor ha a játék nem is világverő, az eredmények törvényszerüen jönnek a portugál által éppen edzett csapatoknál. Így van ez a Tottanhemnél is, hiszen magabiztosan nyerték meg az EL csoportjukat, illetve a bajnokságban is jobb gólkülönbségének köszönhetően vezetik a tabellát.

Az Elre kitérve ahogy tavaly a Wolves rekordszámú mérkőzést játszott az El selejtezők, és El menetelés alatt, így idén pont a Tottenham az, aki rekordszámú mérkőzést kell lejátszania hétről hétre. Ez eddig fáradtságban, vesztett pontokban nem mutatkozott meg de nagyon hosszú még az idei szezon.

A Crystal Palace Roy Hodgsonnal egy stabil középcsapat, aki szorgosan gyüjtögeti a pontjait a 12-15. helyek között, számukra ennél fentebb egyik évbe sincs, viszont a kiesés szele sem fenyegeti őket soha. Múlt héten végre felépült Zaha is, aki nélkül nem igazán éles a Palace támadógépezete, és egy nagyon szép 1-5ös győzelmet ünnepelhettek, ahol Zaha egy maga két gólt és egy öngólt érő gólpaszt tudott elérni.

Mourinho csapata az elmúlt időszakban inkább a biztos védekezést választja, és emiatt meg is találták a riporterek, akiknek annyit válaszolt "ha valakinek nem tetszik a játékunk az ne nézze". A mai mérkőzésen is az elmúlt PL idegenbeli találkozójukon látott játékra számítok, és szerintem ismét egy döntetlen körüli, max egy gólos győzelemre lesznek jók, ahogy tették az elmúlt három idegenbeli mérkőzésükön is: Chelsea 0-0, WBA 0-1, Burnley 0-1.

Crystal Palace - Tottenham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp