Egymás elleni utolsó mérkőzésük hatalmas téttel bírt a tavalyi szezon zárófordulójában, hisz BL helyről döntött, amiből a Manchester United tudott kijönni győztesen, akkor ellentétes előjelekkel várták a találkozót, míg Brendan Rodgers csapata leszálló ágban volt, és egy csúnya negativ sorozattal zárták a szezont, addig OSG remekül hajrázva oda tudott érni a sok pénzt jelentő BL indulást érő helyekre. Tavalyi szezonban mindkét meccsen a MU tudott győzedelmeskedni, az az egymás elleni 6 pont nagyon sokat számított a végelszámolásnál.

Ezt kell elkerüljék a hazaiak, ha idén be szeretnének férni a TOP 4-be, idén is remekül kezdték a szezont, és kihasználva a többi nagy csapat hullámzó teljesítményét msáodik helyen várják a karácsonyi hajtást. Hosszú idő után nekik most volt szinte egy hetük készülni erre a találkozóra, hisz végre nem volt hétközi EL forduló, illetve az utolsó fordulóban az addig remeklő Mou féle Tottenhamet tudták megverni idegenben, ami hatalmas fegyvertény a számukra.

Manchester United a csúfos BL szereplés mellett remekül teljesít a bajnokságban, vagyis a győzelmeket magabiztosan hozzák, ellenben a játék bőven hagy maga után kivánni valót. Bár az utolsó fordulóban TOP csapat képét keltették a Leeds United ellen, viszont az ők taktikájuk a Bielsa féle emberfogás ellen van kitalálva, ezért tünt olyan simának az a mérkőzés. Több manchesteri mérkőzést is sikerült látnom ebben az idényben, és véleményem szerint az eddigi eredmények, illetve a tabellán elfoglalt szereplés csalóka. Ezt még megfejelték egy semmit nem érő ligakupa szerepléssel, ahol szerdán az Everton ellen nyomtak egy fizikailag és mentálisan is igencsak megterhelő negyeddöntőt, amiből ők tudtak kijönni nyertesen, aminek köszönhetően január 4. héten még a City ellen is bizonyíthatnak, ebben a számomra semmiféle téttel nem bíró bohóc kupában.

Tavaly láthatták Vardyék mi történik ha a közvetlen rivális ellen buknak pontokat, hiszen ezen ment el az idei Bajnokok Ligájuk. Ebbe a csapdába idén nem szabad beleessenek, két edző nagy csatáját várom, ahol számomra a jobb edző fog kikerülni győztesként, és BR csapata otthon tartja a pontot/pontokat.

Leicester City - Manchester United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp