Nagyot fordult a világ a Tottenhammel pár forduló alatt, hiszen két fordulóval ezelőtt még a tabella első helyén álltak, és jelenleg már csak a 8. poziciót foglalják el. Becsúszott egy váratlan döntetlen a Crystal Palace otthonában, egy megmagyarázható győzelem a Liverpool ellen, ahol bár focizni egyáltalán nem akartak, mégis nekik voltak minőségi helyzeteik, aztán egy a Pool elleninél jóval simább vereség a Leicester ellen.

Bajnokesélyesből három forduló alatt ismét "csak" a BL hely egy újabb várományosa jelzőt kapták magukra Mourinho fiai, ami nem probléma, hiszen látva az idei feje tetejére állt szezont bármelyik másik csapatnak jöhet egy 2-3 fordulós hullámvölgy és ismét helyet cserélhetnek a felek. Viszont több botlás nem-igen fér bele a Tottenhamnek, és az elmúlt 3 forduló gyenge eredményei után, most itt az ideje hogy valamit letegyenek az asztalra.

Wolverhampton rá jellemző eredményeket hozza, valamivel instabilabban mint az eddigi szezonokban ennek is köszönhető, hogy mindössze csak a 11. helyen állnak, két jó meccs után általában következik két gyenge meccs, nagyon hullámzó a teljesítményük, képesek verni Arsenal-Chelsea csapatokat, ugyanakkor egy bugdácsoló Burnley ellen már vesztesen hagyja el a pályát Espirito Santos csapata.

Ami engem nagyon a Tottenham pontszerzésére hajt, az a sorozatban két vesztes vereség Mourinhotól. Nem szoktak az ő csapatai ilyesmit csinálni, hogy sorba bukják a meccseket, esetleg abban a bizonyos harmadik szezonban, mikor a mesternek már elege van az aktuális csapatából és megy a kirúgása esetén járó több milliós fájdalomdíjra. Erről azonban most szó sincs, most vannak a második szezonban, ami Mourinho csapatoknál trófeákat szokott jelenteni a bomlasztás előtt. Kane-Son párosnak nem volt szerencséje az elmúlt két fordulóban, ma itt az ideje hogy ismét összeszedjék magukat, és bár a győzelem is elvárható lenne tőlük, de a pontszerzésük számomra boritékolható, ezért is teszem 10 egységgel ezt a tippet.

Wolverhampton Wanderers - Tottenham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp