Az utolsó napra is jut olyan mérkőzés, ahol úgy gondolom, hogy van esély a döntetlenre.

Tanzániában ma még három találkozót rendeznek, a tizenharmadik és a tizennegyedik helyezett csap össze.

A 18.fordulót rendezik most, a hazaiak tizenhét, a vendégek pedig tizenhárom mérkőzést játszottak eddig.

Elég kiegyenlített szezont fut mindkét együttes, köszönhetően a nagyon sok döntetlennek, amit játszanak. Nagyon kiemelkedik az első két helyezett együttes, majd utána szorosan követi őket több együttes.

Majd kétszer annyi hazai győzelem van a bajnokságban, vendég, a döntetlen pedig a kettő között (45-31-24%). Nagyon sok a döntetlen, köszönhetően annak, hogy nagyon alacsony a gólátlag. Egy-két együttest leszámítva körülbelül annyit lőnek, mint kapnak.

Az egymást követőkét együttes eddig hàromszor találkozott egymással, abból egy az idei szezon. Rögtön az első fordulóban összecsaptak, ahol egy gólos hazai győzelem született a Namungo javára. Ezen kívül még kétszer jászottak, a mérleg 1-1-0, azaz mindhárom kimenetel előfordult már. Átlagban három gól volt eddig, de az idei szezonjuk nagyon 2.5 gól alatti, talán a végeredmény is ott kereshető majd.

Általában a hazaiak kapták idén az első gólt, már amikor nem gólnélküli döntetlent játszottak. Legutóbbi négy fordulóban háromszor is ez volt az eredmény.

A Coastal hazai pályán 3-4-1-el áll, a Namungo 1-3-2-vel az idegenbeli tabellán. Mindkét teljesítmény a középmezőnyhöz elég.

Úgy gondolom, hogy van esély az ikszre, mint ahogyan a szorzó is mutatja ezt. Jó lenne szépen zárni ezt az évet, és csökkenteni a mínuszt, remélem sikerül.

Coastal Union - Namungo FC: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp