Lehet, hogy ez az Angol Ligakupa jobbára csak amolyan "Mikiegér Kupa", ám most már elődöntő van, s ezért eléggé valószínűsíthető az, hogy ha már eljutottak idáig a csapatok, akkor döntőt is akarnak majd játszani. Már csak azért is, mert hátha nyernek valamit, ami azért több a semminél és amit alkalomadtán, amolyan "véres rongyként", lehet majd mutogatni, hogy ide nézzetek, mi legalább - veletek ellentétben - nyertünk valamit.

Mindössze csak egy meccsen dől majd el a döntős csapat kiléte, nem lesz lehetőség a taktikázásra, s ezért nagyon simán elképzelhető, hogy azonnal egymásnak esnek majd a felek. Ennél a Tottenham - Brentford Ligakupa-elődöntőnél azt várom, hogy a portugál Jose Mourinho nem fogja leparkolni a buszt és nem fog "állófocit" játszani a tanítványaival, hiszen egyáltalán nincsen semmi ok arra, hogy ilyesmit tegyen, hanem úgy nekiesik majd ellenfelének, mint alkoholista a pálinkának. Ezért aztán nyilván a tippem is a Tottenham Hotspur FC győzelme, mert ugyan tényleg nagyon dicsérendő dolog, hogy eljutott idáig a másodosztályú ellenfél, a Brentford FC, de azért ez már az a szint, ahol nem szórakozik a londoni gárda. Főleg akkor nem szórakozik a Tottenham Hotspur FC, amikor nincsen még a környéken sem az FC Liverpool, amelyik úgy lenyomhatná, mint a bélyeget. Azaz: elvileg szabad a pálya a londoniak számára és már csak be kell jutni a döntőbe, No, és, persze, nem kell megijedni a saját árnyéktól.

Ez már az a szint, amikor az angol válogatott Harry Kane és a dél-koreai válogatott Heung-Min Son közül legalábbis az egyik focista mindenképpen játszani fog. Ám leginkább az a valószínű, hogy mindketten játszani fognak. Elvileg élvezetes meccs várható, hiszen az ellenfél Brentford FC is jó formában van és ha már Ligakupa-elődöntőbe jutott, akkor biztosan nem fogja "olcsón adni a bőrét".

Tipp: győz a Tottenham Hotspur FC.

Tottenham - Brentford: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp