Szigorúan a számok, előzmények nélkül. Picit mint amikor a pornófilmben áttekerjük a kevésbé érdekfeszítő részeket, pedig azok is fontosak, hogy megértsük a dolgok miértjét. Szóval a számok:

A Valencia 17 tétmeccset játszott idén, ebből kettőt nyert meg 1-nél több góllal, tehát ez a tipp kétszer ment volna el a 17-ből.

Az a két meccs sem alakult akárhogy, a Levante mezőnyben a nyitókörben viccet csinált a Valencia védelméből, Morales mondjuk a szezon top10 góljából kettőt megrúgott már az első fordulóban, viszont a Levante védekezése semmit sem javult az előző idény óta, elvitte Moraleséket a hév, és kaptak kb négy helyzetből 4 gólt, és ez nem túlzás. A másik meccs pedig az ominózus Real Madrid elleni, ahol Soler három büntetőt értékesített, mondjuk úgy, hogy így könnyű nyerni. Kérdem én, mennyi esély van rá, hogy megint kap 3 büntetőt a Valencia, vagy lő négy helyzetből négy gólt. NEM SOK. Erre bizonyíték a maradék 15 meccs.

Egyébként is áll a bál a Túria-partján, legutóbb a Granada elleni meccsen borzolta az idegeket, zakó, kiállítások, eltiltások, közben sérülések, betegség.... Ott tartunk, hogy nem játszhat Paulista és Guillamón, előbbi a nagyobbik baj. Marad a Mangala-Diakhaby belső védő páros Valencia-fanok jól tudják, mint jelent ez. Két szem Xanax meccs előtt, meg kb. két kapott gól. Közben Racic sem játszhat szűrőben, elöl Guedes esett ki, nagy a baj. Hétfőn az ultrák ellepik Valenciát, blokád meg miegymás van tervben, tüntetnek Lim ellen, aki magasról **arik a Valenciára. Musah sem mutat már semmit abból a lendületből, ami megvolt az első 2-3 meccsén, igazából fura ránézni a tabellára, és látni kieső helyen a Valenciát, de mivel láttam a meccsek zömét, nincs ebben semmi fura, ugyanúgy, ahogy a németeknél a Schalkénál is volt előzmény, van itt is.

A Cádíz nem világverő csapat. A Cádíz négy meccse nem lőtt gólt bajnokin. De kinek, és mikor lőjön, ha nem a Valenciának, amely romokban. Tuti görcsös lesz a hazai csapat, ezt pedig olyan rutinróka, mint Negredo, ki fogja használni. Egyébként a Valencia védekezése annyira szellős, hogy a ligában magasan a legtöbbet a Valencia kapuját fenyegeti lövés, valami 2.0-val többet lőnek a kapura, mint a2. legrosszabb csapatnak ilyen szempontból. Szóval ha már színkombi, még a Mezőkövesd sem lenne most reménytelen a Mestallában a pontszerzésre. Én amondó vagyok, ma talál gólt a meccsek óta gólképtelen újonc, talán gólokat is. Viszont amit a Valenciától nem lehet elvenni, hogy bármennyire is pocsék a védekezés, azért a lőtt gólok megvannak. Bilbao, Alavés, RM, Getafe, Barca ...-több olyan csapatot mattoltak minimum kétszer, melyeket egyszer is nehéz. A Valencia győzelmi kényszerben, de védelem, védekezés nélkül. a Cádíz pedig hiába nem lőtt gólt 4 meccs óta, ez vagy most szakad meg, vagy soha. Ebben az idényben otthon minden meccsén kapott gólt a Túria-parti csapat, most is fog.

Valencia - Cadiz: Gólok száma - Felett/alatt tipp