A Pinar Karsiyaka hazai környezetben fogadja a Fortitudo Bologna együttesét. A találkozó a 4.csoport meccs lesz a két csapat számára a Bajnokok Ligájában,amely papíron a 2.fordulós összecsapás,de a koronavírus miatt csak most kerül rá sor.

Ha csak a tabellára pillantunk azt gondoljuk hogy a két leggyengébb csapat mérkőzik meg a keddi napon. A kép azonban jóval bonyolultabb vagy éppen egyszerűbb attól függ honnan nézzük. Miért is mondom ezt?

A Pinar Karsiyaka idegenben legyőzte a pillanatnyilag előtte álló Bilbaót ráadásul a spanyol egylet vendégeként.A Bilbao már mind a két találkozóját lejátszotta az olaszok ellen akik a csoport leggyengébb alakulata ez egyértelmű. Idegenben szoros mérkőzésen sikerült maguk alá gyűrni a Bolognát,de hazai környezetben már tönkreverték őket.

Az ismiri csapat viszont a furcsa játékrend okán a csoport legerősebbjével a német Bamberg ellen játszott egymás után ahol nagyon szoros meccseken kaptak ki a törökök mind a két találkozó. Az olaszok a Bajnokok Ligájában azonban 3 találkozóból kettőn is legalább 28 ponttal kaptak ki ami nem épp szép jövőt jósol a számukra.Az olasz bajnokság hátsó felében kullognak még ha javuló formát is mutatnak.

A Karsiyaka hazai környezetben szinte verhetetlen amit mi sem bizonyít jobban,hogy csak a Bamberg győzte le az idei kosár szezonban. A 8 pontos különbség számtalanszor megvalósul az ismiri katlanban.Mbaye és Taylor a csapat két motorja akiknek ha jól megy nincs aki megállíthatná a törököket. Ha mindez nem volna elég a török bajnokságban az utóbbi 7 meccsén nem talált legyőzőre és nem mellesleg a skalpok között volt a tabellát vezető Fenerbache is.

A Karsiyakanak e csoportból simán tovább kell jutnia,mert jó játékosok alkotják az együttest és e eredmény elérésének egyik lépcsőfoka lesz egy magabiztos győzelem a Fortitudo Bologna ellen.

Pinar Karşiyaka - Fortitudo Lavoropiù Bologna: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp