Érdekes csapat ez az Atalanta BC. Elvileg van ott ezernyi baj, s ennek megfelelően azt lehetne várni, hogy minél jobban legyen "szétesve" a bergamói együttes, de - némileg meglepő és kissé érthetetlen módon - azt lehet látni náluk, hogy a "szétesés" helyett szárnyal az Atalanta BC és legutóbb úgy elverte a most már 6. helyezett, de a tett idejében még 4. helyezett Sassuolo alakulatát, szóval úgy elverte 5-1-re a Sassuolót, hogy talán még annak a bizonyos szódásnak a lova is felnyerített örömében, hogy na, lám-lám, nem csak őt szokták nagyon-nagyon elverni. Azon a meccsen a kolumbiai Duvan Zapata egymaga szerzett 2 gólt, de rajta kívül a szintén kolumbiai Luis Muriel, a német Robin Gosens és a 23 éves olasz Matteo Pessina is betaláltak a kapuba.

Az előbb felsorolt focisták közül néhánytól ezen az Atalanta BC - SSD Parma olasz élvonalbeli bajnoki találkozón is várható gól vagy várhatók gólok. Ezen a téren nekem az a tippem, hogy leginkább Luis Muriel jeleskedhet majd a gólgyártásban, hiszen véleményem szerint a kolumbiai csatár lesz az, akinek bergamói részről célja lesz majd a góllövőlista dobogóján végezni. Az itteni SfGuru játékon kívül majd valamelyik fogadóirodánál lesz egy olyan fogadásom is, hogy Luis Muriel 2 gólt vagy többet fog szerezni. Itt az a tippem, hogy az Atalanta BC mindkét félidőben gólt fog szerezni.

A 12 ponttal 16. helyezett SSD Parma még csak közepesnek nevezhető játékerőt sem képvisel, ráadásul gyenge formában is van Fabio Liverani edző vendégcsapata. Sót, mindezek mellett még az is van, hogy az SSD Parma - finoman fogalmazva - nem sikerélményekért játszik idegenben: 7 mérkőzésen 1 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség, 10-17-es gólarány. Ezzel szemben a házigazda Atalanta BC számára a sok egyéb másik ok miatt azért is fontos lenne a hazai győzelem - és az ezt biztosra jelentő mindkét félidőbeli gólszerzés - a pármaiak ellen, mert a siker révén dobogóközelbe kerülhet a bergamói csapat.

Tipp: Atalanta mindkét félidőben gólt szerez

Atalanta - Parma: Atalanta mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp