Eredetileg azt terveztem, hogy a Lille - Angers francia bajnokihoz írok előzetest az 1.81-es "Lille 1.5 gól felett" tippel, ám időközben úgy döntöttem, hogy váltani fogok, mert Törökországban 2-0-ra nyert otthon a Gaziantep FK (Gaziantep B.B.) az ankarai MKE Ankaragücü ellen. Kétgólos győzelmével a Gaziantep FK hajszálnyival jobb gólaránya miatt a tabella élére került, az isztambuli Besiktas JK elé, s mivel a török élvonalbeli bajnokságban szerdán fogják rendezni a Besiktas JK - Caykur Rizespor bajnoki találkozót, alighanem az fog történni, hogy a házigazda isztambuli csapat a győzelem megszerzésének reményében fog játszani. Már csak azért is, mert abban az esetben vissza fog állni a világ szerinte való rendje és visszakerül majd a török focibajnokság listavezetői helyére.

Majd nemsokára ki fog derülni, hogy jól tettem-e, hogy az 1.81-es szorzót 1.48-as szorzóra cseréltem le. Mindenesetre egy dolog máris kiderült: a Gaziantep FK. - Ankaragücü előzetesében említettem, hogy mivel a hazaiak DNB-s győzelmére tippelek, ezért aztán az történhet majd, hogy simán és könnyedén fog nyerni a Gaziantep FK. Eltaláltam, így történt, simán győzött a gaziantepi csapat. Most ennél a Besiktas JK - Caykur Rizespor találkozónál azt várom, hogy a büszkeség "jöjjön elő" az isztambuli focistákból és a "már csak azért is megmutatjuk a többieknek, hogy mi vagyunk a legjobbak" alapon nyerjenek hazai környezetben.

Szerintem egyáltalán nem várok túlságosan sokat, hiszen a hazaiak a bajnoki címet akarják megszerezni ebben a bajnoki idényben, s ezért fognak "hajtani" a győzelemre, miközben pedig a vendég Caykur Rizespor amolyan "igazi" középcsapat, amelyiknek előrefelé nem lehetnek vérmesebb reményei, ám ahhoz jó, hogy a török élvonalbeli focibajnokságban maradjon és még véletlenül se legyenek másodosztályba való kiesési problémái a jövőben.

Tipp: győz a Besiktas.

Beşiktaş A.Ş. - Çaykur Rizespor: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp