Kemény hetek mögött, még keményebb hetek előtt áll a Manchester United. Bajnokságban utóbbi időkben remek teljesítménye miatt vesztett pontok tekintetében három ponttal mennek a Liverpool előtt, viszont van egy darab elmaradt meccsük. Hétközben viszont a ligakupa elődöntőjében Guardiola ismét megmutatta, hogy van még hova fejlődniük, hiszen sansztalan mérkőzést sikerült lehoznia Ole Gunnar Solkjsear csapatának, lényegében ziccer nélkül hozták le a meccset, úgy hogy a legjobb kezdőtizenegyét küldte a pályára De Geat leszámítva, viszont Dean Hendersonon úgy gondolom semmi nem múlt.

Jővő hét közepén ismét kemény kiszállás előtt állnak, hiszen a Burnley otthonába látogatnak, Sean Dyche csapata pedig nem a meleg vendégszeretetéről híres, majd vasárnap a régi időket idéző csúcsrangadó az Anfielden.

A MU naptárára ránézve az egyetlen meccs ahol kicsit pihentetni lehet a csapat magját, gondolok itt Bruno Fernandesre és Rashfordra, az a holnapi FA kupa meccs, márpedig ez a két játékos brutális teljesítménye nélkül korántsem hiszem, hogy a PL-ben ilyen előkelő helyen állnának.

Watford a tavalyi kiesése után probált egybemaradni és újból a PL-be való visszajutást célozták meg, amire még jócskán megvan a sanszuk, hisz közel féltávhoz play-off helyen tanyáznak, és ebben a szoros Championshipben gyorsan fordulhatnak a dolgok, hogy akár egyenes ágon kiharcolják a visszajutást a Premier Leaguebe.

Biztos nagyon hiányzik már az ilyen nagycsapatok elleni játék a Watfordnak, hiszen eddig az ehhez hasonló mérkőzésekhez voltak szokva, biztos újra megakarják mutatni, hogy van keresnivalójuk még akár ellenük is. A MU egy elbukott kupa elődöntő után kérdéses számomra, mennyire lesznek feltüzelve átlépve a következő kupafordulóra, és mivel súrú menetrend elé néznek ismét a bajnokságban egy erősen felforgatott kezdőre számítok hazai részről, így pedig nem hinném, hogy három gólt tudnának közé rakni, tippem tehát vendég 2.5-ös hendi támogatással.

Manchester United - Watford: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp