Nagyon egyszerű ok miatt mondom azt, hogy gólok lesznek. A Benevento egy ilyen szintű támadójátékot nem tud, mondjuk úgy: képtelen megállítani. Ez látszott már múlt héten a Milan ellen is. A Rossoneri seperc alatt átjátszotta párszor a védelmüket, Rebic összehozott egy gyors büntetőt. Ezután ismét elővették a rohanó-játékukat, de a Milan szétszedte őket a második félidőben 10 emberrel játszva is! Rúgtak két kapufát, Leao gólt szerzett, szóval egy ilyen minőségű csapat ellen a Benevento képtelen kihúzni két gól alatt jelenleg. A taktikájuk szerint folyamatosan mentek előre, güriztek, a támadások végén lőttek is ezerrel (volt vagy 20 kapura lövésük), de ez édeskevés volt. Emellett még a szerencse is elpártolt tőlük, hiszen Caprari kihagyta a büntetőjüket.

Most a Benevento védelme még annyival gyengébb lesz, hogy Gaetano Letizia nem lesz a megszokott védelemből (Glik, Tuia, Barba). Már a Cagliari ellen is sérült volt a balhátvéd, meg is kapták a szokásos góljukat. Letiziát Riccardo Improta fogja helyettesíteni vélhetően, aki azért nem olyan acélos srác ezen a poszton, a szárdok ellen kapta is a sárgát, idegenül mozgott. Pipponak annyira nincsenek védői, hogy kénytelen volt egy támadót visszább tolni

Az Atalanta Luis Muriellel és Duvan Zapatával szétszedi őket. Ami engem meglepett az idei évben, hogy a bergamóiakon abszolút nem látszik Papu Gomez hiánya, pedig azt hittem, hogy vissza fog esni a támadásvezérlésük. A jelek szerint azonban Papu csak kolonc volt a vége felé, nélküle is szárnyalnak előrejátékban. A védekezés annyiban nem tetszik, hogy a tök impotens Parmának is voltak helyzetei, előtte pedig a kissé formahanyatlott Sassu is meglőtte a maga gólját.

Benevento - Atalanta: Nombre total de buts - Plus de/Moins de tipp