Ebédidőben rendezik ezt a nagy rangadót, az olaszok sem normálisak. Ha valami későbbi időpontban lenne a derbi, akkor mondanám minden további nélkül az overt, így viszont egy kicsit jobban meg kell indokolni ezt. A déli időpont soha nem kedvez a góloknak ugyanis, akar a halál ebédidőben focizni…

Az Inter és a Roma is a Crotone és a Sampdoria csapatával játszott az elmúlt két fordulóban. A fővárosiak nem hibáztak, ellenben az Inter nem kis meglepetésre kikapott a Samptól múlt héten. Azon a meccsen Alexis Sanchez büntetőt hibázott, és Conte edző azt gondolta, Lukaku nélkül is győzhetnek. Hát nem, Lukaku késői beállítása már nem segített. Most állítólag a belga teljesen helyrejött már az apróbb sérüléséből, és kezdő lesz.

A Farkasoknál Edin Dzeko legutóbb a vírus miatt nem játszott kezdőként, és Borja Mayoral kiválóan helyettesítette. Szerintem a spanyolt nagyon alulértékelik, az Európa Ligában is félelmetesen hatékony volt, most a Crotone ellen is megmutatta ezt.

Mi várható? Szerintem jó mérkőzést rittyentenek, nem gondolnám, hogy túltaktikáznák. Mindkettő csapatnak a három pont kellene, ha tartani akarják a lépést a Milannal. Végeredmény megtippelésére nem vállalkoznék, szerintem az nehéz. Nicolò Zaniolo sajnos márciusig biztos nem lesz, ő nagy kedvencem, ha ő pályán van, az plusz gól. Így a pihentebb Dzeko kibrusztolt góljaira lesz szükség az overhez. Erre most látok esélyt, mert teljesen kigyógyult a vírusból. Ha Fonseca még Mayoralt is be merné rakni a kezdőbe, akkor tuti lenne a 2-3 góljuk.

A vendégek gólja Lukakutól függ, Lautaro Martinez általában a gyengébb ellenfelek ellen lövi el a puskaport, így a belga fizikai ereje kell a gólokhoz. Szerintem ez meglesz.

Két pihentebb főcsatár, győzelmi kényszer mindkét oldalon. Délben, kellemes vasárnapi ebédet csinálnak, szóval én a gólokra megyek rá.

Roma - Inter: Gólok száma - Felett/alatt tipp