Ha tegnap a Fulhamről, mint az egyik kiesőről beszéltem, mit mondhatnék most a Sheffieldről, fix-fix kieső. PL történelem valaha történt leggyengébb rajtjával kezdő Sheffield bár hétközben megszerezte az első győzelmét a bajnokságban, de még ígyis 11 pontos hátrányban vannak az utolsó bennmaradó helyhez képest, ami valljuk be így féltáv környékén eléggé lehetetlen küldetésnek túnik Chris Wilder csapatának.

Probléma nem is inkább az edzővel sokkal inkább a keret minőségével van, azt lehet mondani, tavaly csodát csinált Wilder ezzel a Champo középmezőny szintú keretével, idén viszont már látszanak a hiányosággok. A bekapott 29 góljuk nem jó, de nem is tragikus, hogy egy klasszikussal éljek, viszont a mindössze 9 rúgott gól az már nevezhető nyugodtan tragikusnak. Nyáron történő csapaton belüli változások sem hozzák a tőlük elvártat. Dean Hendersont helyettesíteni próbáló Ramsdale egyenlőre nem tud akkora magabiztosságot nyújtani a védőknek, mint amihez tavaly hozzászoktak, illetve a Sheffield szinten csillagászatinak mondhatni 22 milliió euró Brewsterért kifizetett összeg sem a megfelelő játékosra lett elköltve, hiszen a fiatal tehetség rendszeridegennek tűnik ebben a csapatban.

Tottenham hétközben megviccelt, hogy csak 1-1es döntetllent voltak képesek összehozni a Fulham ellen, viszont ez a Fulham emberhátrányban is szinte kivédekezte a 0-0-as döntetlent a Chelsea ellen is a tegnap, ma viszont ismét kötelező győzelem előtt Mourinho csapata, és ha nem is mint bajnokesélyes csapatról beszélünk róluk, de a BL-hez is az ilyen találkozók csúcsfontosságúak, hiszen a 4 BL helyre idén is rengetegen pályáznak: MU, City, Pool biztosabbnak túnik, viszont a Leicester is szépen gyüjtögeti a pontokat, a Chelseaben is bőven benne van a potenciál.

Egy szó, mint száz, kétszer egymás után nem szabad pontokat bukjon a Tottenham, és ma ismét a győzelmükre tippelek.

Sheffield United - Tottenham: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp