Talán nem túlzás azt állítani, hogy a két csapat számára most kezdődik el a 2021-es kézilabda-világbajnokság. Mi a Zöld-foki Szigeteki köztársaság ellen kezdtünk, ahol nyertünk a papírformának megfelelően, de nagyjából értékelhetetlen meccs volt, mert a magyar srácok jobban féltek attól, hogy elkapnak ezt-azt, mint magától a meccstől, az ellenféltől. Nyertünk, és akkor ennyi volt a pozitívum. Aztán jött Uruguay vasárnap, egy full amatőr csapat, már az uruguayi srácokat estalkatán is látszott, hogy profizmusról nem lehet szó, szépen helyt álltak ehhez képest, de számunkra sok sportértéke annak a mecsnek sem volt. Ehhez képest majd jönnek a németek, akik meg szintén most kezdik a tornát, mert az uruk elleni találkozó nekik is átmozgató edzés volt, az afrikai ellenfelük meg szó szerint elfogyott a meccsnapra. Volt náluk kényszerű csere is, de a német kézi olyan mély, hogy jó játékos helyére jön egy még jobb. A Bundesliga úgy-ahogy dübörgött, ráadásul a német együttes játszott felkészülési meccset mondjuk Ausztria ellen, így ennek a csapatnak a kezében, lábában van meccs, bár Ausztria sem világverő, de a játékosok legalább sportmozgást végeznek.

Amikor a magyar csapatot veretem, abból indulok ki, hogy:

-pesszimista vagyok

-meg realista is

-nem vagyunk labdabiztosak. Mikor vasárnap a kommentátor talán az első támadásunknál kimondta, hogy a Zf szigetek ellen hány labdát adtunk el, Lékai egyből elszórt egyet :D

-Fizikálisan sem vagyunk jó, vagy írhatnám inkább, hogy voltunk jobbak is.

Eleve fel van higulva a csapatunk, Rosta eleve egy igazi bika, aki csak azért válogatott, mert az a neve, ami, és olyan bika alkata van, de hatékonyság nála nulla. Bánhidi szintén elég vakon van, bár Bodó azért képes őt jó helyzetbe hozni.

-de veretem a magyarokat azért is, mert bármilyen bírópárost küldenek, aligha felénk lejt majd a pálya. Márpedig ilyen (vélhetően max 3-4 gólon múló) meccsen fontos, hogy a sporik azt a 3-4 kétes szitut hogy ítélik, amikor pl. hetes és belemenés határán kell döntést hozni, stb.

Aztán nálunk elég szépen röpködnek majd a 2 percek, gondolva mondjuk Sipos (munkájára).

Meg ha megnézzük, hogy az előző két tétmeccsen Eb-n és vb-n 10 és 4 góllal kaptunk a fritzektől, nem nagy meglepetés, ha megint zakózunk egyet. Nem lesz nagy pofon, de pofon lesz. Dnb-vel is 1.43, én ezt kérem!

Németország - Magyarország: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp