Megbarátkoztam már nagyon jól az alacsony tétekkel, ám ennél a Juventus - Bologna olasz élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél a maximum 10-es tétet fogom alkalmazni. Szerintem, ha lenne a 10-es tétnél magasabb tét, például 20-as tét, akkor simán és gondolkodás nélkül azt a 20-as tétet választanám ki. Ugyanis annyira egyértelmű a helyzet, legalábbis nekem az, hogy nagyon: a bajnokság felénél már 7 pont lemaradása van a 33 ponttal 5. helyezett Juventusnak a Serie A élén holtversenyben álló és egyaránt 40-40 pontos milánói csapatok mögött (AC Milan és FC Internazionale Milano), így aztán innentől kezdve már minden pontvesztés a torinói csapatnál az újabb bajnoki cím megszerzésének lehetőségét csökkenti. Márpedig szerintem nem is kicsit, hanem nagyon csökkenti, ám ez a dolog, természetesen, nagyban függ a riválisok mindenkori teljesítményeitől is. Én abból indulok ki, hogy a torinói együttes ismét bajnokcsapat szeretne lenni és emiatt már annak is tudatában van, hogy innentől kezdve bármennyi pont elbukása a mérkőzéseken tényleg a tűzzel való játszadozást jelenti. És már csak az hátra megtudni, hogy "égni" fog a Juventus vagy nem fog "égni" a Juventus. Úgy vélem, hogy a torinói alakulatnál vannak még olyan felelős vezetők, akik tökéletesen tudatában vannak annak, hogy mindenképpen muszáj lesz megnyerni a Bologna FC elleni bajnoki találkozót, ezért aztán az én tippem is a hazai győzelem.

Muszáj ennyire korán írnom ezt az előzetest (január 18-án írok előzetest január 24-i mérkőzéshez), muszáj, mert az Unibetnél már most is csak 1.35-ös szorzó van a hazaiak sikerére és várható, hogy a következő napokban ez a szorzó 1.30 alá csökkenjen és akkor - néhány nap múlva - már ne lehessen írni előzetest. Az esetleges buktával nem is érdemes foglalkoznom, hiszen én maximum 10 pontot bukhatok az SfGuruban és negatívba megyek át, amit majd vagy javítok vagy nem javítok a hónap végéig, de a Juventus - a hazai győzelem elmaradása esetén - alighanem el fogja bukni az olasz bajnoki címet. Szerintem nem én vagyok az, aki a rövidebbet húzhatja.

Az ellenfél Bologna FC csapatáról jelenleg bőven elegendő annyit tudni, szerintem, hogy nincsen még csak közepesnek nevezhető formában sem és ebben a bajnoki szezonban leginkább azért szokik idegenbe utazni, már, persze, a kötelezettségen kívül, szóval leginkább azért szokik idegenbe utazni, hogy elbukja a pontokat.

Tipp: győz a Juventus.

Juventus - Bologna: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp