Mindkét csapatban sok lesz a hiányzó: a hazaiaknál a szenegáli Mbaye Diagne (piros lap), a kolumbiai Radamel Falcao (sérült), a norvég Omar Elabdellaoui (szemsérülés), Emre Tasdemir (hátsérülés) és Ogulcan Caglayan (piros lap), illetve a vendégeknél a szerb Neven Subotic (izomsérülés), az argentin Federico Nicolas Varela (izomsérülés), Oguz Yilmaz (kézsérülés) és Ozgur Cek (izomsérülés). Továbbá a hazaiaknál még azt sem lehet tudni, hogy 34 éves első számú kapus, a régebben lábtörést szenvedett uruguay-i válogatott Fernando Muslera mikor fog vissztérni a pályára. A sok kimaradó játékos között vannak néhányan, akiknek hiánya tényleg problémát jelent. Mivel mindkét oldalon van ilyen gond, én inkább azzal foglalkozok, hogy melyik együttesnél tudják pótolni a kimaradókat viszonylag minőségibb cserejátékosokkal. Ez a dolog pedig egyértelműen az isztambuli sztárcsapat (mármint az ottani, török szinten sztárcsapat) felé billenti a mérleg nyelvét.

Tényleg távol áll tőlem az, hogy lenézzem Denizli város focicsapatát, de azért 14 ponttal 21. helyezett - vagyis utolsó helyezett - vendégcsapat teljesítménye (18 mérkőzésen 3 győzelem, 5 döntetlen, 10 vereség, 17-30-as gólarány) nem hasonlítható össze a nagyon sokszoros török bajnok és jelenleg 33 ponttal 4. helyezett isztambuli Galatasaray együtteséével (18 mérkőzésen 10 győzelem, 3 döntetlen, 5 vereség, 34-16-os gólarány). Bár az biztos, hogy a "bundázásoktól" hemzsegő Törökország focijában még az élvonalban is bármilyen eredmény elképzelhető. Ezért van az, hogy ugyan a győzelmi kényszerben levő hazaiak győzelmére tippelek, de azért ezt csak amolyan biztonságosan és nagyon alacsony téten teszem. Az tutira biztos, hogy én nem idegeskedek majd a törökök miatt. Ha "bundázni" óhajtanak majd, akkor tőlem megtehetik simán, én előre "felkészültem" és nem fogok meglepődni. Bár, elvileg, ezúttal nem fognak "bundázni", hiszen a házigazda Galatasaray tényleg győzelmi kényszerben van és nagyon ajánlott lenne most nyernie otthon. Bár, ki tudja, az ördög nem alszik. (Ezért karikásak a szemei. Ha olimpia lenne, akkor ugyanennek az ördögnek már ötkarikásak lehetnének a szemei. Természetesen csakis az alvatlanság miatt.)

Említettem már, hogy utolsó helyezett a vendégcsapat és emellett győzelmi kényszerben van a 4. helyezett isztambuli csapat. Na, pontosan ez az, amiért a hazaiak sikerére tippelek.

Tipp: győz a Galatasaray.

Galatasaray A.Ş. - Denizlispor: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp