Nehéz meccs vár a Barcelona csapatára, de manapság minden meccs nehéz. A Blaugrana szenved, mint malac a jégen, blama után blama. Szerintem ha a top4 meglesz, összeteheti két kezét a csapat, az lenne az igazi cikiség, ha a BL-ről lecsúszna jövőre. Persze nem fog.

A Barcának nincs jó idénye, tényleg semmi nincs, amiért én pl. egy olyan srácnak ajánlanám a Barca meccseit, akivel szeretném megkedveltetni a focit.

Ez az Elche ráadásul olyan csapat, amely nem színezi túl a játékot, védekezik látástól vakulásig, kontrázgat, de se nem lő gólokat, se nem kap. Az Elchét nem szokás megtömni, de ő sem töm meg senkit. Már a play off meccseken lehetett látni, ha ezek feljutnak, akkor egy csapattal több, amely öli majd a játékot.

Tény, hogy van két overük az előző két bajnokiról, talán éreztek némi esélyt a győzelemre, épp ezért kockáztattak, miközben nem kellett volna. A Barca ellen csak a 0-0 megtartása lesz a cél. Nincs Messi, aki azon kevesek egyike, aki zsebkendőnyi területen is képes embereket lenneni a védelemből. Dembelé is ilyen srác, de neki kell a terület. Ezt meg pont nem fog adni az Elche. Griziről vagy jót vagy semmit, és mivel jót nem tudok írni róla, így inkább semmit. Van egy full szürke Busquets Dest félig-meddig alkalmatlan a játékre, Alba nem kooperál majd Messivel, mivel Messi nincs, pedig talán a leginkább működő duója a katalán csapatnak. Nincs Pique sem, így vigyáznia kell a csapatnak, hogy a Lenglet-Araujo duó kapjon támogatást de Jongéktól, amikor megindul az Elche kontra.

Játszott a két együttes a Gemperen, a Barca 'hivatalos' szezonnyitóján, ahol Grizi a 2. percben szerzett egy gólt, aztán nem is született több találat.

Olyan meccs lesz, ahol a Barcelona keresi azt az egy gólt, ha megtalálja, akkor megnyugszik, és tili-tolizik a semleges területen. Ha meg netán az Elche szerez gólt, az sem gáz, mert akkor még inkább defenzív lesz, szóval itt mindenre számítok, csak szórakoztató focira nem. Nem mondom, hogy tuti tipp, de szerintem még az 1-0 is benne van.

Elche - FC Barcelona: Gólok száma - Felett/alatt tipp