Én úgy számolok, hogy az argentinok nem kapnak ki Katartól a kora esti mérkőzésen, és így a horvátoknak már matematikai esélyei sem lesznek továbbjutni, és a dánok beverik az utolsó szöget a koporsójukba, de egy esetleges horvát továbbjutási lehetőség esetében is easy dán győzelmet várok.

A dánok, mint mindig, az aranyért jönnek, és a látottak alapján nem is olyan ördögtől való, hogy megnyerjék, ugye ők a címvédők is. Ha a két évvel ezelőtti világbajnokságból indulok ki, akkor nem látom magam előtt, hogy inkább továbbviszik magukkal a horvátokat, azt a tornát 100%-os mérleggel húzták be. Kapuban magasan ők a legjobbak a mezőnyben, Landin már évek óta első számú kapus, mögötte Moller, aki a Barcelonában véd az utóbbi időben szenzációsan. Széleken ők is hagyományosan jók, kis Landin és Lasse Svan sem sokat hibázik, lövőben meg Mensah Larsen, és a világesemények All-Star csapatának állandó tagja, Mikkel Hansen zúzhatja szét a horvát kaput. Szóval a támadásokkal nagy baj nincs, 30 alatt még nem dobtak Egyiptomban, hátul pedig ilyen kapus duóval, illetve ilyen dán védekező játékosokkal (Zachariassen) nehéz sok gólt kapni.

A horvátok szereplése csalódás, kezdve a japánok elleni döntetlennel, és ha jól emlékszek egyszer sem hozták a bukik által várt határt overre. De a legnagyobb blama az argentinok elleni sima vereség volt, 7 gólt dobva a második félidőben, nagyon gyengék támadásban, Cindric nagyon hiányzik szervezésben, Duvnjak meg magában nem oldja meg. A szövetségi kapitány élő adásban le is mondott ezután a vereség után, és még valami van a tarsolyában, amit a dánok elleni meccs után mond el, kb ez arra utal, hogy a dánok utáni vereség után, amikor már nem jutottak a legjobb 8 közé. Ugye már az is elképzelhető, hogy tét nélküli lesz ez a meccs, a szlávokra meg jellemző, hogy ha nem éremért (leginkább aranyért) megy a meccs, akkor nem nagyon érdekli őket.

Ezek után ez az 1,94-es odds nagyon jónak tűnik, főleg, hogy már 2,60-ról esett be, nálam ez nem kérdés, hogy dán győzelem, és a meccs végén majd kiderül, hogy ez utókarácsonyi ajándék volt az oddsmesterektől, vagy nagyon benéztem.

Dánia - Horvátország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp