Este nagy meccs jön, a gall válogatott lesz Máthéék ellenfele. A győztes a 4 közé kerül kvázi elődöntőt játszik, és mindenképp éremért csatázhat, szóval a tét nagy. Ehhez a francia srácok hozzá vannak szokva, nekik nem újdonság, a kérdés inkább az, mennyire dobja fel vagy gátolja a magyar srácokat a tét. Mert ez már komoly téttel bír, szó se róla.

A spanyolok elleni találkozóig nagyon korrekt volt a játékunk, aztán szerintem a spanyolok elleni találkozót igazából meg sem akartuk nyerni. Talán jobb match-up nekünk a francia csapat, és a mester is elmondta, hogy a költözés is tervezve volt, kvázi ki nem mondta, de elismerte ezzel, hogy ne is nagyon akartunk nyerni Spanyolország ellen. Egy másfél órás út volt a költözés, az IHF ráadásul felajánlotta, hogy maradhatott volna a csapat.

Lényeg a lényeg, este nyerni kell, de az ellenfél erős. A francia együttes veretlen a tornán, ráadásul nagyon korrekt módon állt oda a luzitánok elleni tét nélküli meccshez, és nyert kb 10 góllal úgy, hogy magasról bele****hatott volna. Ezzel továbbvitte a norvég csapatot, amelyet egyébként megvert a nyitómeccsen 4-gyel. Szóval nem cidriznek Abalóék. Ráadásul amit látni kell, hogy azokat a találkozókat, amelyeket komolyan vettek, ott igencsak jól játszottak, fura, de Svájc és Algéria ellen jobban rezgett a léc, mint a norvég-portugál duó ellen.

Fizikálisan rendkívül jól, kapus poszton rendkívül jók, minden téren jók, mert egyszerre gyorsak és drabálisak ezek a spílerek. Valószínűleg ők sem szeretnének majd a felállt falunk ellen bírkózni, így törekednek majd arra, hogy gyors gólokat szerezzenek, és fognak is.

A fogadóirodák egész korrekt szorzókkal jöttek elő, nem ilyen bohózatba illő 1.15 a francia siker. Még a DNB is 1.30-cal szoroz, én ezt nem tudom otthagyni.

Franciaország - Magyarország: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp