Az Internek óriási lendületet adhat a Milan elleni alázás ami bár az eredményen nem látszott (2:1) aki látta a mérkőzést tudja és a statisztika is annál inkább árulkodik erről. A "téli bajnok" közel 30 lövést eresztett meg Tatarusanu kapuja irányába amíg Ibráék egyetlen egyszer próbálkoztak amiből a svéd klasszis gólt is ért el, majd a kiállításával megpecsételte csapata sorsát, Eriksen pedig gyönyörű szabadrúgás gólt lőtt az utolsó pillanatban ezzel elkerülve a hosszabbítást. Ezzel a góllal értékes erőtartalékokat spóroltak meg és joggal remélhetjük hogy az újonc ellen folytatják remek sorozatukat a San Siroban Lukakuék (7-1-1) ahol a közelmúltban a Napoli a Juventus és immáron a Milan is fejet kellett hajtson az Inter tudása előtt. A top bajnokságok újraindítása óta csak a Bayern München tudott több gólt lőni mint az Inter, félelmetes támadójátékuk van Lukaku - Martinez duóval elől akik ketten együtt már 20 gól felett járnak.

Egy kérdés van hogy egy ilyen érzelem dús meccs után mennyire tudnak egy Benevento ellen felpörögni, de nem hiszem hogy ez gondot okozna és lebecsülnék a vendégeket akik ahhoz képest hogy első szezonjuk a Serie A-ban elég jól szerepelnek összességében és fél távnál a 11.helyen állnak. A pillanatnyi forma viszont azt sugallja csúnya verésbe szaladhatnak bele. Az utóbbi három meccsükön 10 gólt nyeltek be, a pazar formában levő Atalanta elleni négyest még ellehet nézni, de a Crotone elleni újabb négy gól, majd a Torino ellen 2:0-ról az utolsó másodpercekben elbukott két pont keményen letargiába teheti a csapatot.

Ősszel az Inter egy laza ötöst, előtte a kupában pedig fél tucat gólt gurított mai ellenfelének és jelen helyzetben nehéz elképzelni hogy ez ma ne hasonlóan alakulna. Conte legjobbjait küldheti a gyepre, a vendégeknél viszont több fontos játékos hiányozhat mint az eltiltott Sau vagy a sérült Schiattarella - Letizia duó.

Az Inter várható kezdője:

Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young; Martinez, Lukaku

A Benevento várható kezdője:

Montipo; Improta, Glik, Caldirola, Barba; Ionita, Schiattarella, Hetemaj; Viola, Caprari; Lapadula

Inter - Benevento: A Inter nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp