Ha már kigondoltam, ne hagyjam parlagon e meccset illetve tippet. Sajnos sokszor előfordul velem, hogy bár vannak kétségeim egy-egy tipp, egy-egy meccs kapcsán, nem bírom elengedni.

Szóval Valencia-Elche

Bár a Valencia nem áll kieső helyen, rezeg a léc a Túria-parti csapatnál. Ugye tudjuk, hogy Lim magasról tesz a csapatra. Erősítés nem nagyon várható, és a keret egyre csak fogy, fogy és fogy. A kupameccsen a Sevilla szétcibálta egy félidő alatt a Valenciát, de nem ez a baj. A baj az, hogy fogynak a spílerek. Belső védőből most épp Paulista egészséges egyedül. Mangalával mi van, nem nagyon jön ki értelmes hír, Diakhaby lerándult, Guillamón eltiltott. Correia sérült, szóval Wass ismét megy hátrébb egy sorral. Ha minden igaz, Gayá épp egészséges, legalább valami jó hír. Viszont Soler ronyogsra van játszatva. Guedes totál formán kívül, Cherysev szintén nem egészséges. Maxi Gómez csak lesállásokban jó, szóval egy dolog biztos, nem jó most Valencia szurkolónak lenni, mert a jövőkép elég sötét.

A Valencia két bajnokin nyert 1-nél több góllal idén, a Real Madrid ellen, amikor Soler 3 büntetőt vágott be, meg a nyitókörben, amikor 4 helyzetből lőtt négy gólt a Valencia a Levate ellen, egyébként mezőnyben már ott is pocsék volt.

Igen ám, de az olyan ellenfelek, mint az Elche is, na azok rágós falatok. Barragánék nem játszottak kuapmeccset sem, készülhettek a hétvégi bajnokira. Ok, hogy a Valencia is perememberekkel játszott, de akik ma kezdenek, vagy vélhetően kezdenek, sokan eléggé formán kívül vannak, és nagy kérdés, hogy a liga legkesze-kuszább védelme mit alkot ma, mert valami kabaré-jelenet biztos összejön saját kapu előtt.

Amióta az ominózus 3-tizis Real Madrid-verés összejött, azóta a Mestallában nem tudott nyerni a csapat. a 'tico és a Sevilla ellen zakók, iksz a Bilbao, az Osasuna és a Cádíz ellen.

Gameiro ugye benyelte azt a vírust, amit mostanában szokás, és van(nak) újabb eset(ek) is, amiről egyelőre nem jött ki hír, hogy ki vagy kik azok, akik szintén pozitívak, de hogy ez a Valencia nincs a legjobb állapotban semmilyen szinten, az biztos.

Az Elche erősen defenzív, de szerintem egy gólt ma talál, vagy kontra után, vagy tiziből, vagy rögzített szituból, az meg szerintem képtelenség, hogy ez a Valencia az Elchét háromszor mattolja.

Valencia - Elche: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp