Éveket öregedtem hétfőn, mikor a Betis-Osasuna meccset néztem. Én a Betis részéről picit másra számítottam, de be kell lássam, kegyetlen nagy kapufát lőttem a Betis -1 AH tippemmel. Bár pushra kijött, ez csakis a szerencsének volt köszönhető, semmi másnak.

A Betis annyira ötlet nélkül focizott, hogy tényleg fájt nézni. Tili-toli, meddő mezőnyjáték, semmi veszély a kapura. Pellegrini nagy mákja, hogy a csapata nem az első ilyen meccset mákolja be, mert Calleri az első félidőben kb 3 ajtó-ablak ziccert rontott el, amikor már csak rajta és a kapuson múlott a dolog, de a Betis hálóőra rendre hárított. Bár Iglesias lett a man of the match, aki látta a meccset jól tudja, hogy Robles volt a legjobb. Abban is tévedtem, hogy Mandinak nem lesz gondja Callerivel. Volt gondja, méghozzá nem kevés. Ruiz helyett Sidnei jött csereként, ha sérülése komolyabb, akkor a Mandi-Sidnei duó játszik a Barca ellen, és ez már elegendő indok minimum 3 Barca gólra. Kedvelem Sidneit, mert alapvetően jó védő, csak szerintem a spanyol elsőbe már lassú, minden szinten lassú.

Legutóbb a Barca 5-öt gurított a Betisnek, és elnézve a mostani Betist, erre megint komoly sansz mutatkozik, pláne akkor, ha a Barca egységes lesz. Legutóbb annak tűnt. Ülnek Messi szabadrúgásai, Griezmann megtalálja a kaput, Dembélé is egészséges épp, és tényleg kellően egységesnek tűnt a katalán csapat.

A Betis-re jellemző, hogy ha olyan az ellenfél, akkor képes az overre. Levante ellen is, Barca ellen, Real Madrid ellen is minimum 5 gólos meccset tolt ősszel, szóval azok a csapatok, amelyek mernek játszani, jó alapot adnak az overhez, ráadásul a Betis a 'nagyok' ellen rendre felszívja magát.

Az over elleni indok az, hogy Fekir súlytalan, nagyon kedvetlen. Ha rúgdossák, ne reagál, nem rúg fel senkit, de hátha ő is felébred erre a találkozóra. Egyébként azt már meg sem említem, hogy ezúttal Rojas spori felejtett el befújni úgy két és fél büntetőt a Betis-nek, de szerintem ehhez hozzá vannak szokva.

Én egy őszinte adok-kapokra számítok, egy lendületes meccsre, és mivel mindkét védelemben van hiba, és mindkét támadósorban van potenciál (mégha a Betisből ez most legutóbb nem is jött ki), mindkét együttes simán lőhet gólokat. Az iksz egyik félnek sem segít sokat, ráadásul jó kis vasárnap esti meccs, ami rendszerint sok eseményt hoz, ha a spori majd kedvemre való lesz, simán lehet menni a lapokra és a büntetőkre is.

Real Betis - FC Barcelona: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp