Úgy voltam vele az átigazolási szezon kezdetén, hogy egy jó csatár megszerzése esetén ez a Fulham képes lehet arra, hogy bent maradjon. Hogy Maja elég lesz-e, az elég kérdéses, de alapvetően a londoni csapat nem fest rosszul. A kapuban Areola nagyon stabil, remek kapus. Előtte a védő hármas is rendben van, a balon Robinson az egyik legjobb full back a szezonban és Reid is ellátja a feladatát a másik oldalon. Középen szintén jól állnak, stabilak és kreatívak, Lookman pedig kicselez bárkit. A gondot az jelenti, hogy Mitrovic szörnyen formán kívül volt eddig, Cavaleiro pedig egyszerűen nem PL szint, így hibába volt minden meccsen 1-2 nagy helyzetük, nem tudták őket kihasználni. A formájuk annyiban kérdéses, hogy Lookman kicsit kezd fáradni, az elmúlt két meccsen már nem volt annyira hatékony, viszont Mitrovic nagyon jó volt a West Brom ellen, az első félidőben három gólpasszal felérő labdát osztott ki, de sajnos csak egyet használtak ki belőle. Összegezve azt mondhatom, hogy jobb csapat ez a Fulham, mint ami a tabellán mutatott pozíciójából következne, de nem lesz elég az, hogy nagyon nehéz őket legyőzni, el kell kezdeniük gyűjtögetni a győzelmeket is.

Erre elég jó esélyük lehet a kicsit viharvert Leicester ellen. A pálya mindkét végén bajban vannak a Rókák, Vardy sérülése miatt nem olyan hatékonyak elöl, Ayoze Pereznek alig volt jó labdaérintése az elmúlt meccseken. Ráadásul Ndidi hiánya miatt középen át tudnak szaladni rajtuk, klasszis különbség van közte és Mendy között. Két további hiányzóval is számolhatnak a mai meccsen, de Fofana helyét Soyuncu be tudja tölteni és Castagne hiányára is van megoldás Pereira felépülésével.

Persze így is van azért veszély a vendégek játékában, elég csak Maddison és Tielemans lövéseire és remek passzaira vagy Barnes gyorsaságára gondolni, de nagyon sűrű a PL mezőnye, tele van jó csapatokkal és a hátsó régiókban is vannak remek játékosok minden csapatban. Úgy gondolom az ilyen meccseket meg kell nyernie Parker csapatának, az ellenfél a legfontosabb játékosai közül kettőt is nélkülözni fog, a hazaiaknál mindenki hadra fogható, aki számít. Ha itt nem nyernek, akkor ki ellen fognak? Azzal gyakorlatilag le is húzhatják a rolót. Ahogy a Sheffield Utd megcsinálta a bravúrt Manchesterben úgy a többieknek is szükségük van arra, hogy megtréfálják az erősebb csapatokat. Nem mellesleg a két eddigi Fulham győzelem egyike pont a Leicester ellen született idegenben, ott sem volt Ndidi és a gyors támadásaikkal átszaladtak a hazaiakon. Mivel nagy döntetlen mágus a londoni csapat ezért DNB-t húzok, de úgy gondolom itt jó esélye lehet a hazaiaknak a győzelemre.

Fulham - Leicester City: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp