Miért éri meg ezt a tippet megjátszani? Amikor első körben elgondolkodtam a meccsen, az overt 1.50 körüli szorzóra lőttem be magamnak. Amikor pedig megnéztem a konkrét szorzót, elcsodálkoztam, vajon mi okozhatja az 1.80 körüli oddsot. Próbáltam utánajárni ennek, nem sikerült. Nincs különösebben hiányzó eltiltott, sérült játékos egyik csapatnál sem.

A blikkben olvastam egy cikket, amiben Roderick Duchatelet tulajdonos felelőssége mellett már pedzegetik Berta Csaba ügyvezető igazgató hibás döntéseit is, aki például idehozta Michael Oenninget edzőnek, és aki full kilátástalanul rakja pályára a csapatot. Emellett képtelen normális szponzorációt biztosítani a klubnak. Az nso-on egy véleménycikkben Borbola Bence írt még róluk, aki már a játékosok képességbeli hiányosságait emelte ki. A klubfilozófia a tucatlégiósok megszerzésére irányul, hátha akad közöttük olyan, akit jó pénzért tovább lehet passzolni. Nagyjából 20-ból egyszer jön ez be.

Ha összegezni akarjuk az Újpesten történteket, akkor azt mondhatjuk: káosz a köbön, formán kívüliség és kilátás nélküliség. Ha eddig még nem omlott össze teljesen a csapat, akkor az bármikor megtörténhet.

Miért ne történhetne meg pont most, az MTK ellen? A politikai elit egyetlen klubra nem tette még rá a kezét, ez pedig az Újpest. Ha komolyan gondolják az NB1 teljes felvásárlását, akkor gyorsan ki kell végezni az Újpestet is, rá kell kényszeríteni Duchatelet-et, hogy túladjon a klubon. Szóval most mindenki püfölni fogja őket, hogy ez megtörténhessen.

Az MTK kiváló formában van, nagyon tetszetős kontrajátékot játszottak Kisvárdán, rúghattak volna 4-5 gólt. Szerintem ez egy olyan védelemnek, mint a Branko Pauljevics, Jorgosz Kutrumbisz, Jovan Baosics, Nemanja Antonov négyes, simán meglehet. Ha az Újpest is találna egy gólt, akkor pedig még simábban jöhet az over. Ezáltal én tényleg nem értem, miért ekkora a szorzó a legalább három gólra.

MTK Budapest - Újpest FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp