Legutóbb besült a Paks overeztetése a Budapesti Honvéd ellen. Bevallom, nagyon fájt az az 1-1, mert miután kiállították a paksiaktól Papp Kristófot, érezni lehetett, a Paksnak bőven elég az egy pont, ezért visszahúzódott a teljes csapat, így esély sem volt a sok gólra. Meglepett Bognár Gyuri kezdőcsapata, mert nem volt ott Böde Dani és a góllövőlistát vezető 10 gólos Hahn Jani sem, Dani még a keretbe sem került. Nem olvastam vele kapcsolatban sérülést, úgyhogy tök értetlenül álltam előtte. Aki megmondja nekem, hogy miért hiányzott, kap egy ökölpacsit, eskü. Nem hallgattam a közvetítést, lehet, hogy ott mondtak valami érdemlegeset róla. Most sem tudom, Böde ott lesz-e.

Gólok szempontjából én jobban örülnék, hogyha pályára lépne délután, mert ő elöl és hátul is gólveszélyes fiú az ereje és a lassúsága miatt. Hahn kezdőcsapatba állítása is pozitív lenne, mert az ő gyorsasága nélkülözhetetlen ennek a csapatnak. Ádám Martin helyett én vele kezdenék, mert Ádám csereként tökéletes, a fizikumával mindenkit lenyom. Szóval ha Bognár egy picit támadóbb csapatot küld pályára annál, mint legutóbb a Honvéd ellen, akkor simán jöhet az over. Pláne úgy, hogy nincs érdemleges középpályás szűrés a csapatban, mert Windecker Józsi lesérült, Papp Kristófot pedig eltiltották, szóval úgy át lehet rohanni rajtuk, hogy csak na.

A Budafok szimpatikus kiscsapat, minden meccsen képes megrúgni az 1-2 gólját különböző szituációkból. Nem lehet kiemelni olyan játékelemeket, amiket nagyon tolnának, egy jól összerakott, különösebb stílusjegyek nélkül játszó hajtós csapat. A Zalaegerszeg elleni győzelmük szép volt, de az MTK elleni 2-2 és a Diósgyőr elleni idegenbeli 1-1 sem szégyenfolt az eredménylistában. Persze egy olyan csapatnak könnyű, ahol egy korábbi Milan-játékos játszik.

Az őszi meccsük is látványos volt, akkor 3-2-re nyert Budafokon a Paks, és akkor már Bognár Gyuri volt a zöld-fehér csapat edzője. Valami ilyen eredményt várok most is, szerintem nem lesz sok védekezés. Nálam a három gól minimum elvárás a meccstől.

Paksi SE - Budafoki MTE-Újbuda: Gólok száma - Felett/alatt tipp