Le kell csapni erre a szorzóra mert szerintem bőven van benne value sajnos! Wawrinka összekapta magát az év végére, Páriszban például legyőzte a szenzációs évet produkáló Rublevet és az új esztendőt sem kezdte rosszul hiszen a Murray River Openen két megnyert kör után csak azért esett ki mert nem állt ki Chardy ellen. Nem kockáztatott és nagyon jól tette hiszen az első fordulóban szenzációs játékkal mosta le a portugál Pedro Sousa-t. Az adogatásait elképesztő magabiztossággal hozta, messze 70% felett nyerte belőle a pontokat, sokat mondó infó hogy a portugál egyetlen break lasztiig sem jutott el a meccsen, ellenben Wawa egy tucat lehetőségből nyolcat kihasznált. Összesen 1 óra 38 percet töltött a pályán és hamarabb is fejezte be a mérkőzését így jóval kisebb mértékben terhelte meg szervezetét és többet is pihentet mint Marcink.

Fucsovics felkészülése nem éppen sikeredett jól, Ő is a MRO-n próbált felkészülni a Grand Slamre de Marco Cecchinato ellen is döcögött a szekér, majd Gerasimov ellen pedig esélyesként maradt alul viszonylag simán. Az első fordulóban a hazai kedvenc Polmans volt az ellenfele. Hatalmas nehézségek árán tudott nyerni, élete (ha jól tudom) második öt szettes csatájában. Emlékezhetünk legutóbb Dimitrov ellen tolt az US Openen egy 3:2-t, majd ezután mi történt? Tiafoe feltörölte vele a padlót.. Most pedig játékban is messze elmarad attól amit ott nyújtott és ez a több mint négy óra keményen megviselheti és rányomhatja a bélyegét a svájci elleni meccsre.

Waw nem fog kegyelmezni és nagyon maximum egy szett jut Fucsonak, de ha az elsőt nem tudja behúzni akkor egy gyors 3-0 is lehet. Kemény borításon háromszor futottak össze és mindig a Svájci győzött.

Tipp: 3-0

Wawrinka, Stanislas - Fucsovics, Marton: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp