Ilyen próba-szerencse alapon húzom be ezt a tippet. Ha reálisan nézem, akkor tényleg ilyen fifty-fifty az esély a gólra, vagy jön vagy sem. Ehhez az 1.90-es odds szintén reális, ergo sok érték a tippben nincs.

Nincs, de keresek!

Djené nincs, de a baj nem a Getánál van létszám-ügyileg, hanem a Blancóknál. Két kapus mellett az első csapatból 10 bevethető mezőnyjátékosa maradt Zidane-nak. A védelem alap, Nacho és Varane középen, Mendy átmegy jobbra, Marcelo marad a helyén, illetve Mendy helyén. Ha vicces akarok lenni, ez egyből 4 érv a Geta gól mellett. Aztán a középpályán Kroos eltiltás miatt esik ki, Valverde sérült, marad Modric, Casemiro éééésss...-és ennyi. Jön fel valaki a tarcsiból, mert Isco sincs. elvileg több helyen láttam a kezdőben, de úgy tudom, nem egészséges a srác. Nyaktól felfelé sem... Esetleg Asensio lép vissza, és akkor Mariano, Benzema és Vini Jr játszik elöl. Cserepadon csupa fiatal. Ez csak azért gáz, mert a program sűrű, és ez a keddi meccs elég közel van a hétvégéhez, ahol már eleve nem volt túl üde a RM.

Bordalás tud rotálni, és neki megvannak a figurái. Olyan sakktáblán játszik ő, ahol csak paraszt van. Djené, Nyom, Timor, Damián Suarez... -mintha direkt így rakták volna össze a keretet. Ha egy favágó kiesik, Bordalás odanéz a padra, aztán van helyette kettő, akit be tud küldeni. Nála mintha a támadóktól is elvárás lenne, hogy ha már gólt nem lő a csatár egy meccsen, legalább egy lapot gyűjtsön be, vagy nyomjon oda két betyárosat könyökkel.

De lépjünk ezen túl.

Amit tudok, hogy Cucho bevethető lesz, és szerintem őt játszatja is Bordalás mester. Ángellel vagy Matával, vagy singleben 5 középpályással, de szerintem Cucho kezd. Valószínű -azaz nem biztos- de Bordálásból kinézem, hogy direkt megmondja a játékosainak meccs előtt, hogy jól faragják meg mondjuk Modric bokáját, meg lépjenek oda, mert egyrészt a Real Madridnak csak ifisták lesznek a padján, másrészt Rojas spori tényleg tűri a keménységet, ilyen szempontból kilóg a spanyol játékvezetői karból. Szóval az csak jól jönne, ha még egy-két játékost a Real Madridból idő előtt le kéne cserélni.

Eleve mindenkitől kap gólt a Blancók csapata, zsinórban öt meccse. Bilbao, Alavés, Levante, Huesca... -A Levante még csak-csak offenzív, de a többi olyan, mint a Geta. Alapvetően defenzív, de ha lehetőség adódik támadni, egy-két gólt a semmiből is lőnek ezek a csapatok. Ramos nélkül nincs meg az a tartása a Madridnak, kódolva vannak a hibák.

Egy gólt tényleg a semmiből is lehet lőni. Ha a Geta elhiszi, hogy nyerhet, szerintem simán nem zárható ki, hogy nyer is.

És miért az első félidőre húzom a gólt? Azért, mert sok olyan RM-meccsre emlékszem, mint pl. a Sahtar elleni, ahol felmosták a pályát a Madriddal. Ez a Madrid korrekt védelemmel is képes gólokat nyelni, most meg full fel lesz forgatva, és ott lesz Marcelo, ami tudjuk, mint jelent. Pluszt jelent a játéka előre, és mínuszt a védekezésben. Ha minden igaz, Kubo is játszhat, ő meg extra motivációval lép pályára. Nem egy 10/10-es tipp, de én úgy érzem, pushra minimum kijön, így pedig messze játszható.

Real Madrid - Getafe: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp