Érdekes oddsok ezek, nem nagyon tudom mire vélni, úgyhogy rá is repülök a kevés játékszám adta szép oddsra. A megérdemelten top 10-es olasz könnyebb meccsen juthat tovább a 200 környékén rangsorolt cseh ellenfelével szemben.

Berrettini jogosan top 10 már az elmúlt időkben, mind adogatásai, mind tenyerese világszínvonalú. Tenyeresét egyes szakértők a világ (egyik) legjobbjának tartják, magabiztosan irányít vele, főleg kemény pályán. Az adogatásai is nagyon rendben vannak, az első körben Kevin Anderson konkrétan az első három fogadójátékában nem nyert pontot és amikor nagyon kellettek a szervák, mindig helyén volt Berrettini feje. Azon a meccsen egy tie-break és egy 7:5-ös szett is belefért ehhez a határhoz, ennél szorosabbat egyáltalán nem várok egy 199. helyen rangsorolt ellenféllel szemben.

Machac igazából egy challenger játékos, igaz nyert már fedett pályás challenger tornát, de komolyabb mezőnyben nem sok babér termett eddig neki. Nyilván még kibontakozóban van a maga 20 éves korával, de egyik játékelemben sem igazán kiemelkedő, lehet belőle egy középszerű játékos, de szerintem semmi több.

Berrettininek egy ilyen ellenfél nem szabad, hogy gondot jelentsen és úgy gondolom, hogy három sima játszmában elintézi a harmadik kör kérdését az olasz. Amolyan biztonsági tipp ez, mert akár egy szettlopás is belefér a fiatal cseh teniszezőtől, de nem számítok semmi ilyenre, ezért is furcsállom ezt a jó oddsot. Ha Berrettini hozza amit tud, nem igazán lesz kérdés a meccsen és három könnyű szettben elintézi ellenfelét.

Machac, Tomas - Berrettini, Matteo: Játékok száma - Felett/alatt tipp