Nem eszik azt a kását olyan forrón, ráadásul zárt kapus meccsen nálam közel sem ennyire esélytelen Fognini és remek oddsot kapunk arra, hogy legalább egy szettet nyer az olasz. Két jó formában lévő játékos találkozik, akik a ranglistán is elég közel vannak egymáshoz.

Fognini nagyon emlékezetes meccsen jutott túl előző körös ellenfelén, ugyanis döntő szett tie-breakben szenvedte ki a győzelmet Fogna, a meccs végét egy szép kis olaszos szóváltással lezárva. Azért az év eleji ATP Kupán is szép győzelmeket aratott Fabio, egy fontos meccsen győzte le Carreno-Bustát az elődöntőben és Paire sem okozott neki gondot a negyeddöntőben. A kezében minden megvan évek óta, ha fejben rendet rakna, akkor már nyert volna egy pár nagy tornát. Nyilván többet töltött a pályán jelenlegi ellenfelénél, de a teljes pihenőnap és az esti programban való szereplés elég időt adhatott neki a regenerálódásra.

De Minaur is ott volt az ATP Kupán, igaz két kemény ellenfele volt, de két vereséggel zárta azt a tornát. Itt két 3:0-s győzelmen van túl és igazából egyik meccsen sem izzadt meg túlságosan. Testileg egyértelműen jobb formában van Fognininél, de azért a rutinos olasz sokkal többet tud a játékról, mint fiatal ausztrál ellenfele.

Nem várok sima meccset, hiába kaptunk ilyen oddskiosztást, nálam Fognini közel sem ennyire esélytelen. Azért top 20-as játékosként akármilyen előzményekkel megyünk neki egy meccsnek, nem lenne szabad 1,7-es oddsot kapni egy sima szettgyőzelemre a 23. helyen rangsorolt ellenfele ellen. A majdnem 4 órás előző meccsét szerintem már kipihente Fabio és játszanak egy izgalmas meccset De Minaurral, ahol legalább egy szettet fog hozni az olasz is.

Fognini, Fabio - De Minaur, Alex: Szett hendikeppel - Hendikep tipp