Végül az éjjel kijött az unibet a másodosztályú oddsokkal, sőt erre a máérkőzésre is ajánlott szorzókat.

Ez az ismert események tükrében meglepetésnek számít. A Kaposvári Rákóczi komoly bundagyanúba került a Tállya SE elleni kupameccs kapcsán. Erősen tartalékos kezdő tizeneggyel állt fel Várhidi Pál edző a meccsre, mégis a félidőre 2-0-ra vezettek az NB3 kiesőjelöltje ellen, de emelett számos helyzetet puskáztak el. Aztán a második félidőre valami megváltozott hirtelen. A Kaposvár középpályája elfelejtett védekezni, szinte egy-egy passzal tudta őket átjátszani a Tállya, és a beállt Ondó vezérletével öt gólt gurítottak nekik seperec alatt. Várhidi azt nyilatkozta, nem tudja, mi történik a pályán. Übergáz és ciki.

Na, most ez a Rákóczi utazik Csákvárra, hogy kicsit javítson a mérlegén. Biztos vagyok benne, hogy a játékosok el akarják oszlatni a kétséget a fejük mögül, be akarják bizonyítani, hogy ők nem bundáztak. Ennek legjobb mutatója az lehet, hogy mondjuk látványos és jó játékkal nyernek.

Viszont a Csákvár tavaszra felszívta magát, kifejezetten jó és támadó focit tolnak Visinkai Edéék. Megerősítették a keretet, és az eddig három emccsükön mindig megrúgták a két gólt. Most is ez várható tőlük minimum. A Kaposvár által mutatott védőjáték azonban komoly kivetnivalókat hagy maga után, szóval nem lennék meglepve, ha a Tállya után a Csákvár is meglőné a amga 5 gólját.

Ugyanis van egy második lehetőség is. A Kaposvár totál összezuhan, és azt csinál a pályán a Csákvár, amit akar. Ekkor pedig akár kiütés is lehet vége.

Csákvár TK - Kaposvari Rakoczi FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp