Az utolsó helyezett Larissa fogadja az ötödik helyezett AEK Athen csapatát a hörög első osztalyú labdarúgó bajnokság huszonkettedik fordulójában. A hazaiak eddig tizenkilenc, a vendégek pedig huszonegy találkozót játszottak eddig.

Túlzás nélkül állíthatom, hogy borzasztó formában vannak a hazaiak. A Larissa együttese legutóbbi kilenc találkozóján mindösszesen kétszer tudták bevenni az ellenfél hálóját, akkor is egyszer-egyszer. Érdekesség, hogy mindkétszer a PAOK együttese volt az elszenvedő fél. Bajnokin mindössze a 97.percben tudott csak egyenlíteni a PAOK, a kupában pedig már 7-0-ás összesítésnél érkezet a 'becsületgól'.

Az AEK sincs a legjobb formában, a PAOK elleni január végi döntetlen után három vereséget is elszenvedtek már.

Ha az egymás elleni mérleget nézem, akkor sokkal jobban áll a vendég együttes, 3-4-12-es mérleggel vezetnek. Az őszi szezonban fordított felállásban 4-1-re nyert az athéni együttes, úgy, hogy a 72.percig 1-1 volt az állás.

A Larissa nem kap vészesen sok gólt, ellenben nagyon keveset rúg. Az, hogy itt tartanak, annak köszönhető, hogy rendkívül impotens a támadójátékuk. Tizenkilenc forduló alatt kilenc rúgott gól, az nagyon kevés. A vendégek 32-23-as gólaránnyal állnak, és héttel van kevesebb vereségük, mint mai ellenfelüknek. Mindössze hattal kevesebbet kapott a Larissa, ezért is gondolom, hogy itt inkább a végeredményben lehet keresnivalóm. Nehéz mérkőzésre számítok az AEK csapatának, de úgy gondolom, hogy sikerül behúzzák ezt a találkozót. Ha egy góllal is, de szerintem nyerik a vendégek a találkozót.

Larissa - AEK Athens: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp