Alapesetben ezt nem tartanám nagy tippnek, és nem tartom most sem annak, de játszhatónak igen. Kevés gólt várok, vagy legalábbis 5-nél kevesebbet.

A Bayern Münchennél erőltetett menet van, bajnokik meg kupameccs(ek) között elugrottak megnyerni a FIFA Klub vb trófeáját, ami azért csak energiát égetett, aztán megint bajnoki meccsek, és jövő héten BL-találkozóra utazik a bajor együttes Rómába, de már félve írom, hogy Rómába, mert napjainkban napról-napra változnak a dolgok.

Közben erre a fránya vírusra pozitív tesztet produkáltak páran a keretből, mint Müller vagy Pavard, közben sok a sérült, Costa, Gnabry, Tolisso, nem nagyon tud rotálni a mester. Meccset kéne nyerni, nem kéne megsérülni, és főleg nem kéne három gólt kapni, mint legutóbb összejött a Bielefeld ellen.

Látok olyan lehetséges kezdőt, ahol Süle játszik a jobb szélen, hát na tőle azért nem várok Cafú vagy Dani Alves stílust. Így a Frankfurtnak is könnyebb dolga lehet, tolódhat a másik oldalra, hogy azt zárja Sané és Davies előtt.

A Frankfurt sem hiszem, hogy fejjel megy a falnak. A tabellán a 3. a csapat, hosszú távon is működőképes taktikával, de a Bayern azért külön kaszt arrafelé. A bajor csapat ellen vélhetően az iksz nem lenne a Frankfurt ellenére. Én a Flick csapattól valami olyasmit várok, mint amit a klub-vb-n mutatott a csapat, szépen menedzselt meccsek, kis szerencsével is fűszerezve, de mindent kiadva. Bár ez a két csapat a közelmúltban sok elég vad overt hozott össze, én most egy olyan meccset várok, ahol a kapuk nem lesznek veszélyben olyan sűrűn. Neuer sem fog minden meccsen hármakat kapni, és talán a Bayern is megelégszik majd azzal, ha vezetést szerez, aztán már a pályán rápihennek a srácok a BL-re. Rá is kell, hiába a bő keret, azért sok kulcsjátékos dőlt ki.

Eintracht Frankfurt - Bayern München: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp