Alapvetően spanyol foci fan vagyok, de este egy Bilbao-Villarreal meccset rendeznek, ami inkább tűnik sűrűnek, estére már valami könnyedre vágyik az ember. Eleve azt mondják estére ne együnk 'nehezet', szóval szimultán nézem majd, de lehet leragadok a Benevento-AS Roma meccsnél.

Bevallom férfiasan, engem elkerültek a Benevento-meccsek, szerintem full meccset tőlük idén még nem néztem végig, de amikor látom, rendre gólt kapnak. De ez a dolog vicc része, vagy nem is annyira, mert ha a számokat nézem, azok is azt mutatják, hogy a Benevento nyeli a gólokat.

A 42 kapott gól a 3. legrosszabb a ligában, viszont általában lőtt gólra is futja. Ha nagyon csúnyán csak a számokat nézzük, átlagban a Benevento 2-1-re szokott kikapni.

Ha az AS Roma oldaláról nézzük a meccset, akkor inkább 2-1-re nyer, stat szerintem az AS Roma egynél azért több gólt kap. A 22 meccsen bekapott 35 gól nem élcsapathoz méltó, de amíg elöl ezt ellensúlyozni tudják, addig nincs nagy baj.

Múlt héten déli meccset tolt a fővárosi csapat, sikerült végigszenvedni. 3-0-ra nyert, de nagyon alapjáraton pörgött, ami talán a full pocsék Udinesének és a déli időpontnak volt köszönhető. Így is volt 3 római gól, sok kihagyott ziccer, de az is megmutatkozott, miért kap sok gólt a Roma. Ez a csapat 2-0-nál is ment előre, és ahellyett, hogy nem hagyott volna területet hátul, Deulofeuék tudtak kontrázni, csak mindent elrontottak. Pedig voltak az AS Roma részéről buta eladott labdák, de az Udinese vakon volt.

Ez most későbbi meccs, konkrétan esti, remélhetőleg egy jobban pörgő fővárosi csapattal. Az EL-ben legyőzte a Bragát, megvan a pozitív élmény. Ha nyer az AS Roma, stabilizálja helyét a dobogón, és ennél többet most nem tehet.

Az élvonalban 4-7-7 gól esett a két csapat bajnoki meccsein, szóval abban bízom, hogy három gólocska minimum összecsorog. Az AS Roma egyet benyel, de vagy kettőt biztos lő, szerintem pushra kijön, de bízom benne, hogy nyerőbe csap át.

Benevento - Roma: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp