Az tuti, hogy a Paks Budafok elleni kupameccse után gyorsan szét fogják kapni az over szorzót a hétvégi bajnokijukra is. Jelenleg még bőven 1.50 fölött van az odds, amit illik kihasználni, mint hétvégi tutit.

Sajnos stream nem állt rendelkezésemre a már jelzett Budafok elleni kupameccshez, de azért élőztem, amennyire lehetett. Ahogy előre jeleztem, Bognár Gyuri teljesen elszállt magától, azt gondolja, van olyan mély kerete a csapatnak, hogy pihentetheti a legjobbjait (Hahn, Bognár, Böde és Ádám). Hát nem teheti ezt meg, a kerítés nincs kolbászból. Az első félidőben még pörgött a csapat, mégis kaptak három gólt. A második félidőben behozta kapkodva az összes ágyúját, mégsem tudtak felpörögni, mégsem tudták megfordítani a nagyon taktikusan játszó Budafok elleni meccset. Bognár magának köszönheti, hogy kiesett a Paks, mert ezt a budafoki csapatot gólokkal kellett volna verniük, ha nem száll el az agya.

Hétvégén biztosan pályára lépnek a „sztárok”, tehát komplett kerettel kezd Bognár. Bennük lesz a motiváció, hogy most megmutatják a tutifrankót, ebben biztosak lehetünk. A Kisvárda elleni utolsó bajnokit félgőzzel is hozták 3-0-ra, pedig Supka hatalmas védekező. Volt még a három góljuk mellett 5-6 tuti ziccerük, az most is meglehet.

A sorokat még annak hiányában írom, hogy tudnám az Újpest felcsúti kupameccsének eredményét. Én azt várom, hogy könnyedén kizúgnak, mert számukra a bajnoki küzdelem az elsődleges, tehát az, hogy elkerüljék a kiesést. Ebben lesz szükség minden erőre, mert az látszik, hogy a játékuk alapján simán rászolgálnának a kiesésre. Amit Zalaegerszegen csináltak, az maga volt a bohózat. Olyan védekezést nyomtak le, amin csak röhögni lehetett. Ristevski és Kastrati is akkorát hibázott, mint a Leipzig-Liverpool meccsen Mukiele (aki esetleg nem nézte az Újpest meccsét, hogy legyen összehasonlítási alapja). Ha nem állna a kapuban Banai, akkor 5-6 gólt biztosan kapnának meccsenként. Elöl hasonló gondok vannak: Oenning edző komolyan gondolta, hogy Szakályt teszi előre befejező csatárnak?! A srácnak nem volt egy épkézláb megmozdulása sem. Nem hiszem, hogy nincs ilyen jellegű csatára a csapatnak. Oké, hogy Simon Krisztián sérült, ami nagy érvágás a csapatnak, de ott van Stieber és Mitrovic, akik elméletileg klasszisok.

Nem számolok az Újpest góljával, ha az összejönne, akkor a tipp simán ülne. Így viszont a Paks három góljával számolom az overt, ami simán meglehet, elnézve az újpesti védelmet. Ha a Zalaegerszeg lőtt hármat nekik, akkor arra a Paks is képes lesz.

Paksi SE - Újpest FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp