Szerintem a fél világ pakolja ide az overt, így ahhoz képest még normális szorzót kínálnak rá. Például a Hoffe-Molde meccs overe sokkal gyengébb opció, pedig ugyanazon a szinten van a két találkozó. Sokat gondolkodtam rajta, van-e veszély a meccsben, és ha van, az hol található.

A Bayer Leverkusen oldalán látnék veszélyt, mert januárban volt egy olyan hullámvölgyük, ahol nagyjából kaput sem találtak. Én úgy látom, hogy a Bayern München elleni vereség okozott egy olyan törést a játékosokban, amit nem lehet egykönnyen kiheverni. Azóta vált hektikussá a csapat, és bevallom férfiasan, azóta nem követem őket olyan hévvel, mint korábban. Azóta 12 mérkőzést játszottak (minden versenyt figyelembe véve), a mérlegük 3-4-5, és voltak olyan meccsek, amelyeken tényleg nem jött össze semmi, nem rúgtak gólt, amire korábban nem volt példa. Lesimázta őket az Union Berlin, a Wolfsburg, a Leipzig és a kupában az Essen is. Ez az a veszély, amit látok, mert nem lehet kitalálni, épp milyen lábbal keltek fel a játékosok, meglesz-e bennük a kellő motiváció és lelkesedés.

Emellett rengeteg sérültjük van, köztük jó kis csatárok-középpályások is: Amiri, Arias, Baumgartlinger, Bellarabi, Lars Bender és Paulinho sem lép pályára. Ez egy komplett középpálya, akárhogy is nézem. Ha még hozzáteszem, hogy a kezdőkapus, Lukas Hradecky is kihagyta már az első YB elleni meccset, sőt az Augsburg elleni 1-1-re végződött bajnokit is (rohadt nagy mákjuk volt a döntetlennel), akkor azért látjuk, hogy van veszély a rájuk fogadásban. Nem lehet megjósolni, mire lesz képes egy tartalékos kezdőcsapat úgy, hogy itt mindenképp gólt kell lőniük.

A Young Boys ahogy látom, kezdi átvenni a Basel helyét a svájci fociban, a januári évkezdés óta veretlen, sőt mi több, egyetlen egyszer hullajtott pontot a Vaduz ellen 0-0-ra végződött meccsen. Van-e veszély a svájciak góljában? Mondhatjuk, hogy Nsame játéka hiányozni fog. De ő nem játszott az első meccsen sem, amikor 4-et pattintottak a Leverkusennek. Ezek szerint pótolható a kameruni srác. Ott a másik hiányzó, Camara a védelemből, aki szintén fontos láncszem. Na, ő viszont eléggé hiányzott, mert akárhogy is nézzük, hármat kapott a csapata az előző meccsen.

Egy szó mint száz. Van veszély a Leverkusen oldalán a gólokban, de annyira kell tolniuk, hogy nem tudom elképzelni, ne hajtanának. Egy gólocska kell ahhoz, hogy beinduljon a meccs. Valljuk be, a YB nem játszhat arra, hogy kihúzza 0-0-al, tehát valamit mutatnia kell. Ha a Bayer meglövi az elsőt, elszabadul a pokol, mert onnantól kezdve a YB számára lesz fontos a gól, a Leverkusen pedig kontrázhat kedvére. Én tehát maradok a góloknál, ennyit megér nekem.

Bayer Leverkusen - Young Boys: Gólok száma - Felett/alatt tipp