Az Osasuna - Barcelona meccs vagy trükkös lesz, vagy sem. Ez a pamplonai csapat tud kétarcú lenni, bár mostanában azért a hozható meccseit elég jó százalékkal hozza, és megindult felfelé a tabellán. De ez nekem csak jó, mert talán túlzottan is bátor lesz. Bár simán lehet, hogy az Osasuna támadójátéka bból áll, hogy Callerinek előrevágják a lasztit, aztán vagy megmajmozza a Lenglet-Umtiti párost, vagy sem.

Ami a Barcát illeti, ott azért két fronton megy a harc. Megy az elnöki székért, és megy a bajnoki címért. Utóbbi harcban Messiék azért előre léptek, hisz az Atleti sok pontot elhullajtott, nagyban besegített a Levante. Már nem annyira irreális a Barcának a bajnoki elsőség, ráadásul ez a katalánok fordulója lehet papíron, hisz a Real Madrid az Atleticóval játszik, ott egy esetleges remi talán a legjobb lenne a Barcelonának.

A tippről:

Két gól kell, ami lehet sok, lehet nagyon kevés. Én arra alapozok, hogy a Barcelona azért egy klasszis csapat, és a legfőbb érvem, hogy ez a csapat a Sevilla ellen akkorát küzdött, amekkorát csak lehet. Nyomtak, nyomtak, megvoltak a helyzetek, ziccerek, nem volt meddő a játék, és a végén jött a katarzis Pique fejese révén, ami az életben maradást jelentette, majd emberelőnyben Brthwth gólja, ami finálét ért a Copa del Rey-ben. Pique viszont megsérült, de igazi hero volt, hisz már a meccs végén látszott rajta, hogy valami nem stimmel. Araujó sincs, így azért a Lenglet-Umtiti páros minden lesz, csak életbiztosítás nem. Be is húzok egy Osasuna tizit.

De tényeg nagyon komolyat ment a Barcelona a Sevilla ellen, Messi úgy örült Pique góljának, mint szerintem utoljára kiskölyök korában. Szívből.

Utolsó 16 meccsükből 14 volt, ahol a Barca minimum duplázott a pamplonai csapat ellen, most meg idegenben is működök a Barca a bajnokságban, hozzák a pontokat, 2-4 rúgott gól, szóval a PSG elleni kisiklást kivéve azért panasz a csapatra nem lehet. A Sevilla ellen is aki belépett, az csak lendített a játékon. Most nem látom Barca-fanként annyira sötéten a jövőt. Dembélé kisebb sérülést szenvedett a Sevilla ellen, de Grizi ott nem kezdett, így most ők cserélnek. Ha nem lett volna a Sevilla elleni meccs, simán magasabb line-t támadnék, így azért kicsit óvatosra veszem, és 'csak' két Barca-gólt merek húzni. Ha netán jönne 3-4, az sem baj.

Osasuna - FC Barcelona: FC Barcelona által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp