Az Inter és az Atalanta egymás elleni találkozói a közelmúltban nem hozták azokat a számokat, melyeket talán várni lehetett, ismerve a két csapat keretét, stílusát, meg hogy mikre képesek. Ám ettől még az Inter az Inter, az Atalanta meg az Atalanta. Utóbbi kompromisszumot nem tűrően focizik, gólratörő focijával sok fant szerzett magának. Én is nézem a meccseit az Atalantának, amikor tehetem. Az utsó háromból mondjuk a két gólzáport sajna nem láttam, csak a Samp elleni 2-0-ás sikert, ám azon a meccsen is kegyetlen mennyiségű ziccere volt az Atalantának. Rengeteg lövés, kapura és mellé, direkt foci, nem unalmas tili-toli. Volt tán két vagy három visszaVARozott gólja a csapatnak, szóval Murielék nem nagyon szórakoznak, a BL-indulás kiharcolása a cél. Ugyanakkor a kapott gól is faktor, de hát amely csapat ennyire offenzív, az általában hátul is gólképes.

Ami az Intert illeti, rég láttam annyira egészséges focit. Persze Serie A szinten. Az olasz bajnokságban a legkönnyebb gólt lőni, a védelmek tevékenysége itt a leggyengébb. Egy Inter, egy Atalanta, egy AC Milan vagy Roma sokszor játszik olyan meccset, hogy akkor kerül helyzetbe, amikor akar. Ilyet más top ligában nem látni.

Az is tény, hogy talán a Serie A-ban fújják be átlagban a legtöbb tizit, bár ezt érzésre mondom.

Az is tény, hogy az a párharc, ha az utsó 5 meccset nézem, 3-szor hozott gólt már a 10 percig. Mindkét oldalon fullosak a meccskeretek, az Internél és az Atalantánál is minden kulcsjátékos pályára léphet. Én úgy kalkulálok, hogy itt minimum egy dugó biztos megszületik félidőig, de inkább látok bele két-három gólt, mint egyet sem. Az Inter is céltudatos, jó focit játszik, sokat lő, Lautaro és Lukaku megállíthatatlan, nagyon meglepődnék, ha ez a tipp legalább pushra nem jönne ki. Én őszintén szóval erre 1.40-et sem adnék, ehhez képest közel 1.60, még jó, hogy megnéztem, fene sem hitte, hogy ilyen jól mérik.

(ráadásul bet365-ön például jelenleg 1.625 ugyanez, az 100K-nál már 4250 Ft plusz, az meg kb. 10 kg elég jó minőségű banán ára)

Inter - Atalanta: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp