Először is pár érdekesebb statisztikai adat:

-A két csapat utolsó 18 tétmeccsén egy olyan sem volt, ahol mindkét csapat betalált!

-Szintén érdekes, de talán kevésbé meglepő, hogy az utolsó 5 tétmeccsük 6 piros lapot is hozott

De ami tényleg meglepő, és nem kicsit:

A két csapat utolsó 18 meccsén a GETAFE NEM LŐTT GÓLT az Atleti ellen

Ízlelgessük. 18meccs*95 perc

Egy nap, ha jól számolok 1440 perc

Szóval, ha a két csapat egy teljes napon át focizott volna, a Getafe akkor sem talált volna be :D

De ha mér statok, jöjjön még egy, ami meg már ide is tartozik: A két csapat utolsó 12 H2H meccséből 7 olyan volt, ahol a correct score a meccs végén 2-0-ás Atleti győzelem volt. Több, mint a meccsek fele.

Jönnek a formák, ami a Getafénél nem jó, de legalább rossz. Az erőfocit erőltető erőszaktól sem mentes csapat küzd a bennmaradásért. Legutóbb a Valladolid 2-1-re verte, Mata pirosat kapott, így nem játszik, de látjuk, hogy bárki a csatár, gólt a Geta nem lő.

Ami az Atletit illeti, a Bilbao elleni fordítás nagy lökést adhat a csapatnak. Ezek a kiszenvedett sikerek mentális szempontból nagy töltést jelentenek.

Szerintem 'tipikus' meccset látunk megint a két csapat között, 2-0-át. Az Atletico fociban jobb. Kreativitásban főleg jobb. Még akkor is, ha Joao padról kezdi a meccset. Még akkor is, ha Carrasco szintén. Bár szerintem az egyik minimum kezdő. De nem kizárt, hogy Saul, Llorente és Lemar játszik ott Suarez és Koke környékén, mert ők meg tuti kezdők. Lemar szintén kezd, jó idényt fut.

Aztán ami faktor, az a piros lap, Bordalás megint pályára teszi az össze 'köcsögét', aztán hogy most épp kinél szakad a cérna... Márpedig ha jön a hazai piros, ami sanszos, akkor az nagy fór az Atletinek. akár csak egy 10 percre, negyed órára is. Ráadásul ha sem Carrasco nem kezd, sem Joao, mindkettő jöhet a padról viszonylag frissen, miközben lesz a másik oldalon egy nehézkes és fáradt Cabaco mondjuk,ha addig képes pályán maradni, vagy e két srác képes lapokat generálni, épp ezért hiába a legtöbb portál egyiket sem kezdeti előzetesen, szerintem nem kizárt, hogy minimum az egyik kezdő lesz. De ha nem, hát épp Correa sem lassú, és Saul sem rossz spíler, hiába nincs óriási szezonja.

Getafe - Atlético Madrid: Atlético Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp