A La Liga záró mérkőzésére a fővárosban, Madridban kerül sor. Nem kell sokat utazni Diego Simeone legénységének, az egyik kedvenc riválisukhoz, a pár sarokra lévő Getfaehoz látogatnak az Alfonso Pérez létesítménybe.

A matracosok üde színfoltot hoztak a bajnokságba és kihasználva a két óriás, a városi rivális Real Madrid valamint a Barcelona botlásait, ellogtak a mezőnytől. Viszont az elmúlt öt fellépésen 7 pontot is hullajtottak, így a hat pont már látótávolságon belülinek tekinthető.

Ám nincs okuk görcsölni Simeonééknak, pláne Suárezzel a fedélzeten, ami egy olyan faktor, ami régóta hiányzott a csíkos mezeseknél, egy igazi góllövő csatár, a biztos védekezés mellé.

Jose Bordalás úgy néz ki nem nagyon tudja ezt a Getafet feltüzelni. A korábbi évek masszív, egyenletes teljesítményt nyújtó társaságából, mostanra egy kiesés ellen menekülő, riadtnak tűnő csapat lett. Utolsó nyolc fellépsükből négy pontot kapratak össze, rendre hátrányba kerülnek, elől pedig vérszegények. Egyedül a Valenciát kapták el, de a denevéreket ki nem kapja el, ha utazniuk kell ...

Az Atletico kedvenc ellenfele a Getafe, mikor masszívabbak voltak, akkor is győzelemmel távoztak innen. Igazi mumusnak számít az Atletico, 2014 óta, utolsó 14! bajnoki találkozásukat besöpörték a piros-kékek. Ami még abszurdabb, lélegzetelállítóbb tény, hogy az utolsó 16 La Liga találkozásuk során (2012 óta) - 32 Atletico által szerzett gól mellett - pedig még találatra sem volt képes a Getafe, tehát írd és mondd 0! gólt hozott össze a Getafe az Atletico Madrid ellen, ez a meccsek végi hosszabbításokkal kb. 1500 perc!

Nos a jelenlegi erőviszonyokat és formákat tekintve, a bajnoki címre törő Atletico nem most fog pontokat hullajtani a minden tekintetben gödörben lévő városi vetélytársával szemben. Tippem 2-0 -ás Atleti siker.

Getafe - Atlético Madrid: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp