A forduló legnagyobb téttel bíró, záró összecsapást a Pancho Arénában tartják. A Felcsút és a Fehérvár az ezüstös, második pozícióért küzd. Az egymás elleni mérleg magas Fehérvári fölényt mutat és ahhoz, hogy Filkor Attiláék valamit is elérjenek, ahhoz győzniük kell az "akadémisták" ellen.

A forma alapján a legjobb passzban lévő alakulat a Puskás, azonban Hornyák Zsolt fiai számos alkalommal mutatták, hogy odahaza nagyot tudnak puffanni.

Elég csak a Honvéd elleni február végi 1-2 és a Magyar Kupában az Újpesttől elszenvedett 1-2 -t említeni.

Hiába a látszólagos jó forma, éles helyzetben én inkább a nagyobbat tapasztalt, rutinosabb és összeszokottabb Fehérvár dominanciáját várom, pláne úgy, hogy nekik tényleg menniük kell a három pontért!

A Fehérvárnál már nyugodtan tevékenykedhetnek, a Szalai Tamás áprilisig megkapta az irányítást (Szabics érkezéséig), a játékosok láthatóan felszabadultak, a Kupában a Fradit is kiütötték az Üllői úton, a bajnokságban pedig három győzelem és egy döntetlen sikeredett.

Két jó formában lévő együttes összecsapásán, én a több válogatott szintet képviselő, nemzetközi szinten bizonyított játékos által erősített MOL Fehérvár sikerét várom. A Puskás az utóbbi időben túlteljesítette a tervet, ilyenkor meg törvényszerűen jöhetnek a bukták, pláne egy TOP magyar szinten minőségi kerettel rendelkező rivális ellen. Utolsó két felcsúti meccselésükből is a fehérváriak jöttek ki jól 2020 -ban 4-1 -re, 2019 -ben 2-0 -ra diadalmaskodtak. Most valamivel szorosabb, de koncentráltságuknak köszönhetően egy gólos vendég sikert jósolok. Tippem: 1-2

Puskás Akadémia - MOL Fehérvár: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp