4:1-es Bayern győzelem után nem sok kérdés maradt a visszavágóra, viszont nincs hova tartalékolnia az olaszoknak és amolyan minden mindegy alapon nekimehetnek a bajoroknak, aztán lesz valami. Nyilván elég kamikaze stratégia ez a Bayern ellen, viszont nincs más lehetőségük a továbbjutásra, teljesen mindegy hogy 10:2-es vagy 5:1-es gólkülönbséggel esnek ki a Inzaghiék.

Rendre gól gazdag meccseket játszik az elmúlt időkben a Bayern, elég gyakran az ellenfél szerzi meg a vezetést és utána fordítanak a bajorok. Otthon is rendre kapnak 1-1 gólt és ha egy Bielefeld képes 3-at rúgni, akkor egy jóval erősebb támadószekcióval rendelkező Lazio is képes lehet. Nyilván az is egy lehetőség, hogy 3 gólos vezetés birtokában megpróbálják eldugni a labdát a bajorok és egy kevés gólos meccsbe futunk bele, de valószínűbbnek tartom a gólváltást.

Mindenképpen partner a gólokban a Lazio is, vesztes meccseiken is rendre megrúgják a legalább egy gólukat, Immobile és Milinkovic-Savic életveszélyes elől, de a középpályában is bőven benne van a gól. Azért Inzaghi sem egy rutintalan ember, szerintem nagyon jól tudja, hogy muszáj nekimenni a Bayernnek, mivel legalább 4 gól kell nekik is a továbbjutáshoz. Teljesen irreálisan hangzik ez, de semmi vesztenivalójuk nincsen. A Bayern pedig egy ilyen adok-kapokba nagyon szívesen belemegy, jobb napjaikon simán lehoznak 5-6 gólos meccseket.

Úgy gondolom, a Bayern otthon is nyerni fog, egy gólváltás viszont abszolút kézenfekvő lenne a meccsen, ugyanis a Lazionak kötelező a támadások erőltetése.

Bayern München - Lazio: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp