Szerbia megfőtt, mint a húsleves. Az oroszok ellen még csak-csak mutattak valamit pénteken, pislákolt a láng a szerb csajokban, aztán mi mindent kioltottunk. Nekünk úgy ahogy kijött a lépés, az IHF kedvünkben járt, hisz Bonaventuráék híresen jól fújnak nekünk, simán volt 8-10 olyan szitu, amikor nekünk kedveztek, de az hallgassuk el. Egyébként is jobbak voltunk, tény, slussz, passz.

Szerbia valahogy nem találta a ritmust, rengeteg ziccert rontott a szerb együttes, Krpez is lőtt össze-vissza, fél pályáról rontott ürres kapura, amit sosem értek. Mennyiből tartana, még hármat lépni, és 6-7 méterről üres kapura dobni... Mentálisan és fizikálisan is kegyetlen roggyon voltak, mert nekünk ugyan nem elit a védekezésünk, mégis sima volt végig.

Én amondó vagyok, a szerb csapat nem fog ebből presztízst kérdést csinálni, egyébként sem olyan nép a szerb. Képesek szétesni, mondjuk még szét sem tudnak esni, hisz nem voltak összerakva. Dimitrovic volt egyedül értékelhető ellenünk.

Kazahsztán tudta, hogy mit vállal. Tudta, hogy kap három nagyobb pofont, viszont amíg ellenünk tényleg KO volt, addig az oroszok ellen már értékelhető eredményt mutatott fel Kazahsztán. Én olyan meccset várok, ahol nem csapják szét egymást a csapatok. a dagi Cvjic pályára sem fog lépni szegény tegnap is majd meghalt a pályán, előre futott, de mintha visszafelé tette volna, azért a túlsúly az túlsúly.

Kazahsztán annyira nem játszik kilátástalan kézit, szóval egy full alulmotivált szerb csapat ellen biztos lesz keresnivalója. Egyébként tegnap a szerb kapusok sem voltak épp a toppon, szinte tényleg csak olyan lövéseket fogtak, melyeket illet, amikor pl. Lukács már alapvonalról dobta kapura, meg hasonlókat. Jó kis könnyed meccset várok, szerbek is gyorsan el fogják puffogtatni támadásban a labdákat, így lesz kellő alkalom Kazahsztán előtt, hogy összekukázza a 22 gólt.

Szerbia (n) - Kazahsztán nők: Kazahsztán nők által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp