Két dolog lehetséges, ami igazából három. Az egyik, hogy a felek lecsorgatják a perceket, és langyos simogatássá válik a meccs. A másik, hogy őrült kézit látunk, uptempót, hisz az eufória, a kvóta Tokióba ezt is okozhatja, vagy esetleg lehet olyasmi, hogy az egyik csapatnak lesz kedve játszani (nekünk), nekik meg nem.

Nos, szerintem itt lesz jó kis rohanás, adok-kapok, és ami fő, hogy lesz bátorság mindkét oldalon. Nincs miért cidrizni, eltűnnek a gátak, lehet játszani az örömkézit, nem kell félni a hibáktól, és ez ritkán szül rosszat. Nekünk a védekezésünk annyira nem elit, ami a szerbek ellen nem jött ki, de ma kijöhet, ha Managarováéknak lesz kedvük játszani. Szombaton Kazahsztánt nem akarták nagyon megcsapni, simán lehet, hogy erre a mai meccsre tartalékoltak, ami nekünk nem jó, de a tipp szempontjából jó dolog. Az orosz csapat kellően kreatív, közben fizikálisan is erős, komplett társaság. a tipp szempontjából remélem, hogy Vyakhireva jó napot fog ki, de ha mégse, azért van még tűzerő az orosz csapatban. Ők sem egy emberes csapatot alkotnak, ahogy mi sem. Pl a szombati meccsen Klujber nagyon vakon volt, de voltak lányok, akiknek ment a játék. Kovacsics jól kente, Zácsik reneszánszát éli, kb még mindig az egyetlen normális átlövő a válogatottban, aki valóban képes átlőni. Bízzunk benne, hogy Klujber Katrin is magára talál ma, mert kraft épp volt a lövéseibe, csak az a pár centi hiányzott mindig. Ha Kazahsztán tudott 16 gólt lőni az oroszoknak, az talán árulkodó jel. Nem fognak megszakadni védekezésben, szóval én úgy kalkulálok, hogy 15-15 gól kb jön mindkét oldaltól.

Egyébként meg OK, a kvóta megvan, de azért mind az oroszoknál, mind nálunk jópár csaj van a keretben, akiknek nincs bérelt repjegyük, így nem árt bizonyítani a kapitány felé, hogy a név ott legyen az utazók listáján.

Magyarország (n) - Oroszország (n): Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp