Nem akartam egy napra ilyen sok elemzést írni, viszont kövektezik a válogatott szünet, ami egyáltalán nem kedvelek.

Vasárnap igazi rangadóval zárul az FA kupa idei negyeddöntői, hiszen a PL 2. és 3. helyezettje nézz egymással szembe. Leicester köszönhetően az EL búcsújának valamivel pihentebben és felkészültebben várhatja a MU elleni párharcot, ugyanakkor kellő magabiztosággal is vághatnak neki, hiszen két nagyon fontos győzelemmel készülhettek erre a találkozóra. Brighton ellen ha a győzelem nem is volt teljesen megérdemelt, de kiszenvedték a három pontot, míg az edző nélküli Sheffieldet 5 gombóccal küldték haza, ami kellő magabiztosságot adhat az egész keretnek. Maddison és Barnes hiányát eddig remekül tudta pótolni a Tielemans-Iheanacho-Vardy hármas, Brighton elleni egyenlítő gólt összehozó Tielemans és Iheanacho remekül érzi magát, útobbi az elmúlt két mérkőzésen 4 gólt is tudott szerezni, míg Vardynak még a rossz meccsein is bármikor veszélyt okozhat az ellenfél kapujára nézve. Hátul ismét összeállt a Fofana-Soyuncu védőpáros amit az útobbi időben Brendan Rodgers meg-meg támogat egy harmadik CB-vel, így egy három védős rendszert kialakítva a MU fáradt támadóinak a dolgát is kellőképpen meg fogják tudni nehezíteni.

Manchester vörösebb felén örülhetnek, hiszen két nagyon kemény párharc után sikerült továbbjutni a Milan ellen, és egy könnyebb negyeddöntőre van kilátás számukra a Granada ellen. Viszont a két játékos aki az egész szezonban hátán visszi a MU-t teljesen ki van zsigerelve, Rashford mindössze egy félidőt bírt a csütörtöki EL meccsen, és minden bizonnyal ma is hiányozni fog, illetve Bruno Fernandes folyamatos játszatása már kihat a teljesítményére, hiányzik belőle a mentális és fizikális frisseség, ami sokszor rossz döntéshozatalhoz vezet, viszont kihagyhatatlan a csapatból, hiszen nélküle mindenféle kreatívitás kihal a csapatból.

Rashford nélkül és egy teljesen fáradt Bruno Fernandessel én a hazaiak fele billenek, akik köszönhetően az egy hetes pihenőjüknek számomra a mérkőzés esélyesei és az ő továbbjutásukat várom az esti találkozón.

Leicester City - Manchester United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp